18 jun 2022

Cloenda de l'Escola 2022

Ahir ho vam tornar a fer a les pistes exteriors del Jaqme March el Sopar de Cloenda de la temporada 2022 del Club Atletisme Gavà. Despres de 2 anys sense poder-la fer va ser maco poder recuperar la "normalita"Agrair la complicitat necessària del departament d'esports de l'Ajuntament de Gavà i el seu personal, i sobretot, gràcies a la gent del club i de totes les famílies que van participar de la festa, van fer possible un moment entranyable i molt divertit.

Seghin el guió previst el destí ens havia deixat uns fantàstics campionats de Catalunya a Castellar l'endemà i no podíem deixar-ho passar.

La cosa va anar més o menys així!

- 20:30 Preparació de taules

- 21:10 Concurs de cuina amb presentació de viandes al Concurs de cuina
... amb projecció de fotos resum de la temporada.- 21:15 Sopar en família amb música ambiental.22:30 Inici de l'acte de reconeixement als atletes. On l’speaker oficial, el «Presi» pren la paraula.


- Lliurament de diplomes als atletes. Cada entrenador va fer unes paraules i reconèixer l’esforç dels seus atletes durant la temporada. Som de llagrimeta fàcil.

- Discurs final del presi. També hi ha moments pel reconeixement.


- Festa final amb DJ IPOD. I molt més!


- A Recollir!!!


Agrair a l'Encarna la seva tasca diària incansable, als tècnics, 
Anne, Natalia, 
Anna, Roger, 
Maria Sanchez, Aitor, 
Maria, 
Hector, Dani, 
Xavier, 
Laura, 
Cristina, 
Josep Maria, Nuria i Aleix i a tots els membres del club (atletes, pares, directius, familiars, etc.) per aquesta temporada i per participar en aquest acte. Segur que ens deixem algun, per això, gràcies a tots.


Agrair als membres del jurat del concurs, per la seva dolça tasca.

No hay comentarios:

Publicar un comentario