25 may 2020

ENTREM EN FASE 1: A poc a poc I BONA LLETRA

A Gavà entrem en FASE 1. Això és una gran notícia perquè això vol dir que la situació d'alarma sanitària ha millorat. Aquesta carrera no ha acabat ni molt menys, però toca escalfar.


Bernat Peso, President del Club, i en nom de la junta i resta de personal del club us dóna les gràcies pel vostre comportament cívic i exemplar. Encetem un nou camí a una nova normalitat.

Comencem!

Estimats amics,

Com suposo que haureu vist en els mitjans de comunicació que la nostra ciutat entra en fase 1. Això és una gran notícia perquè indica que l'entorn és més segur, però tampoc volem entrar en una falsa seguretat. Les probabilitats de contagi han baixat molt i l'entorn és més segur, però les autoritats sanitàries fins i tot ens demanen un gran esforç. Estem a la 2a fase de 4 programades, no val a badar.

No us avorriré que es pot i no es pot fer, això ja us ho han informat en els mitjans de comunicació, però si m'agradaria informar-vos que ha fet el club en aquests temps.

L'activitat del club es va veure alterada de manera sobtada. L'activitat del club i la vida en general. Ens van treure del nostre entorn i van crear un panorama mai vist. L'activitat acadèmica i laboral es va veure afectada, i l'horitzó no era gens clar. No sabíem ni on anàvem ni quan acabaria això. El que si sabíem era que la "nova normalitat" vindria, però en curt res tornaria a ser igual.

La junta va decidir "desactivar" el club. Mantenir un perfil baix per a, primer, no afegir més pressió a unes llars que estaven vivint situacions estranyes, els que tenien sort conciliar teletreball amb vida escolar, alguns vivint en espais reduïts a casa, exercicis sense control, etc. i es va preferir no afegir més pressió. Se us anava informant, seguíem aquí, per si ens podíeu necessitar.

També ens va tocar prendre mesures econòmiques, en previsió que la temporada s'estengués més enllà del 20 de juny. Aprofito per a agrair a tot el staff del club la seva col·laboració màxima i predisposició.

Es va crear un comitè intern d'experts (personal sanitari i especialistes membres del club) que ens ha aconsellat i ajudat a preparar un protocol d'actuació que ens permeti, quan l'activitat i les autoritats sanitàries i locals ho permetin, iniciar l'activitat de manera SEGURA I RESPONSABLE.

Estem en converses amb l'ajuntament per a poder obrir la instal·lació per a reprendre l'activitat parcialment amb molta calma i molt restringit. Seguint les fases de desescalada, però això en fases inicials afecta els grups de tecnificació i pot ser algun grup de grans. Recordem que de moment els més petits de 14 anys no tenen permès l'activitat esportiva a l'exterior i la recomanació del comitè és ajornar qualsevol activitat en aquesta franja el màxim possible, si pot ser a setembre.

També és veritat que la federació ha marcat un calendari de competició per a recuperar el final de temporada que començaria en la segona quinzena de setembre, i això ens obligarà a replantejar l'inici de la temporada 2020-2021. Però les coses van canviant molt ràpidament, per sort a millor i anirem adaptant les mesures a mesura que les condicions ho permetin.

És veritat que tenim previst un campus d'estiu que no sabem si es podrà fer. Les condicions restrictives són molt altes i per exemple tenir nanos entre 4 i 14 anys que no es puguin apropar a menys de 2 metres es fa com molt difícil de concebre i controlar. Però igualment si esteu interessats en alguna activitat d'estiu, us podeu apuntar en AQUEST FORMULARI i un anirem informant que podem fer i si ho podem fer.

Com sempre teniu el meu telèfon o el meu email si voleu fer alguna consulta o suggeriment, tots som el Club Atletisme Gavà, i entre tots ens en sortirem.

Atentament

Bernat Peso
President del Club Atletisme Gavà