30 abr 2020

COVID-19: «Encuentros en la tercera fase, ¿o en la cuarta?»

Suposo que tots heu estat atents a les novetats del desconfinament programat pel Gobierno de España per les properes 6-8 setmanes. Al final ja t'ho prens amb una mica d'humor (d'aquí el titular) però la veritat és que des del club no podem garantir i per tant no podem demanar que ningú s'exposi, atletes, personal del club i personal municipal, i més quan les coses no estan del tot clares.
Per il·lustrar una mica com està tot us posem l'enllaç d'un mitjà d'informació especialitzat en atletisme en què intenta d'explicar com està i la cosa. Per afegir més confusió, mai hem sentit la paraula «atletismo» de boca de cap Presidente o President i va i quan la cosa està més embolicada va i ens posen d'exemple.



Estem a l'espera de les mesures de gra fi que proposi l'Ajuntament de Gavà, però esteu segurs que tant des de l'autoritat municipal com des del club, es posaran totes les garanties per minimitzar les possibles vies de contagi, amb la salut de les persones com a màxima prioritat.

Esperem ben aviat poder-vos donar més informació concreta de quan i amb quina afectació es podrà reprendre l'activitat i en quina mesura.

Bernat Peso
President del Club Atletisme Gavà

No hay comentarios:

Publicar un comentario