20 nov 2019

Final Campionat Catalunya de Tardor

El passat dissabte 16 de novembre va tenir lloc la final del Campionat de Catalunya de Tardor, a Manresa i l’escola del Gavà va fer una competició per emmarcar.

Laia Campmany (©Miguel Merino)
Pel que fa al grup Sub-12, destaquem la gran competició de l’Adrià Anento, que amb un nou rècord del club en 600mll de 1:48.93 va guanyar l’or. També, a l’alçada quedà 2n a només 3cm del primer.

El Laurens Díez es va quedar a tocar de les medalles en la prova dels 600m.ll. però a la perxa es va poder penjar la medalla de bronze amb un millor salt de 1.80m.

El Pol Herraiz va participar en els llançaments de pes i disc, aconseguint unes molt bones posicions: 4t al pes i 2n al disc, amb una marca de 18.75m.

En categoria femenina, la Carla Pérez va participar en alçada i perxa quedant a prop de les medalles.
En quant als Sub14, destaquem la participació del Martí Brullas a la prova de llargada, quedant 5è amb 4.68m, que va rematar amb una medalla de plata al triple salt amb 9.95m. L’Anne Gómez va participar en els llançaments de pes i martell.

Els nostres cadets van demostrar tot el seu potencial aconseguint 5 medalles. L’Omar Boury va quedar 2n al 300mt amb una marca de 46.27s i al salt de llargada, amb un millor salt de 5.20m. La Laia Campmany va participar al 600m.ll. aconseguint la 4a posició.

Una altre medalla va arribar de la mà de la Laia Hernandez al 100mt: primera amb 16.68s. També va aconseguir l’or al salt d’alçada amb 1.41m.

Volem destacar la excel·lent participació dels nostres atletes que ens van aconseguir una 8a posició per clubs en homes i una 14a a dones. Amb tota una temporada per davant, podem afirmar que començant així... PROMET!