13 nov 2019

4a Jornada Camp. Catalunya de Tardor

El passat dissabte 9 de novembre, l’escola del CAG es desplaçà fins Mollet per a competir en la 4a Jornada classificatòria del Campionat de Catalunya de Tardor, la final del qual es realitzarà el proper dissabte a Manresa.

Un bon nombre d’atletes van competir a gran nivell tot i les alçades de la temporada.
En la categoria Sub-12, cal destacar la bona marca de l’Adrià Anento a l’alçada, quedant 2n amb 1.34m. L’Adrià també va participar al 600mll on va fer la millor marca de tots els participant, amb 1:51.2. En la perxa, prova sempre complicada, la Carla Pérez va realitzar una marca de 1.80m i els germans Julian i Laurens Díez van fer 1.85 i 1.75, respectivament.
També destaquem la 2a posició del Pol Hernaiz al pes, amb una millor marca de 9.35m. En la prova d’alçada, Mònica Malevich va saltar 1.25m, quedant 7a del total.
Pel que fa als Sub-14, el Martí Brullas va fer un bon paper al triple salt, quedant 3r amb un millor salt de 9.68m. En la mateixa prova, el Mario Martí quedà 5è amb 9.44 i Paula Pinteño, 1a del grup B amb 9.87m.  Els infantils també van participar en les proves de javelina, 600mll i martell femení, on la Anne Gomez realitzà una millor marca de 26.37m i la Julia Gavaldá, 15.98m.

De la categoria Sub-16, destaquem el meritori 2n lloc de la Laia Campmany al 600mll, amb una marca de 1:50.2. També, el bon paper de l’Omar Boury al 300mt quedant 2n amb 45.9s i de la Laia Hernández amb 51.8.
Finalment, el Martí Mas va córrer els 100mll en 12.7s i el Daniel Ruiz en 13.1s.
Volem felicitar aquests joves atletes que ho estant donant tot ja des de principi de temporada. Felicitats i molta sort a la final!