1 oct 2019

La secció de muntanya al TRAILVERTET

El passat diumenge 29 de setembre 3 integrants de la secció de muntanya van anar gaudir de la TRAILVERTET, TERRA DE BANDOLERS, una fantàstica cursa de trail circular amb origen i final al poble de Travertet, a la comarca d'Osona.

Núria, Gemma al centre i la Natàlia, la nova del grup.
I no van escollir la cosa fàcil, van anar a totes. Aquest any la secció de muntanya del club va a totes.



TRAILVERTET PER TERRES DE BANDOLERS
per Gemma Romeral

Diumenge 29 de setembre vàrem posar camí ben aviat, cap a Tavertet, la Natàlia, la Núria i jo per gaudir de la primera cursa de la temporada. No vàrem escollir algo facilet, sinó que vàrem embarcar-nos en 27 km +1400 m de desnivell positiu.

Matí fresquet a Tavertet, vàrem arribar a les 8.30, en una horeta es donava el tret de sortida. No vàrem tenir temps d'escalfar, doncs la cua per recollir els dorsals era força llarga. Iniciarem la cursa "fredes" i va costar despertar al cos. A poc a poc vàrem escalfar, sense presses, ja que ens perdríem la cursa com un entrenament les 3 juntes.

En una horeta, ja ens trobàvem força bé, i començarem a gaudir del que més ens agrada..... el trail running.
Paisatges espectaculars en vàrem abraçar durant tota la cursa. La primera part circular fins al Puig dels Esparvers, on les vistes de tota la vall eren espectaculars. Tornàvem direcció Tavertet, on iniciàvem la segona part més dura de la cursa. La baixada fins al pantà de Sau, dura pel terreny, però preciosa pel canvi de clima que teníem en aquest tram, més humit i fresc.


Un cop al Pantà de Sau, tornàvem a enfilar muntanya pel puig d'en Riba, unes pujades molt tècniques i exigents, on necessitàvem de les dues mans per grimpar en alguns punts.
I quan semblava que veiem Tavertet de nou, ens tornaren a fer baixar per la zona de Comadurana, per encarar la darrera pujada amb les cames força cansades.

No va faltar en tot el camí, la gresca, les risses, tertúlies amb diferents companys trobats durant el camí, per fer que aquell matí calorós de diumenge, fos com sempre intentem que sigui: UN DIA INOLVIDABLE.

Molt contentes de les sensacions en aquest primer trail, ens emportem com sempre: una fantàstica experiència, i alguna "aterriçada" que altre.

Salut i muntanya.

1 comentario: