8 jul 2019

El CAG va participar amb dues atletes al Campionat sub20 estatal

El Club Atletisme Gavà va participar del Campionat d'Espanya sub20 a Granollers amb dues atletes que van guanyar plaça de manera merescuda. Al final, tancament de temporada amb bones expectatives de cara al futur per la Montse Martí i l'Ariadna Esteve, que ho van donar tot per intentar aconseguir una bona marca.

L'Ariadna Esteve en una foto d'arxiu

A Granollers es va viure el millor atletisme estatal sub20, amb rècords absoluts i del campionat, amb mínimes per a l'Europeu de Boras, i finals igualades. A més a més, també vam poder gaudir de la presència de dues de les atletes del club.

La primera en participar va ser la Montse Martí en el 100mll. Al final, la Montse no va poder entrar a les semifinals però va acabar contenta per la temporada aconseguida. Al final, marca de 13.19. Tancar el curs amb dues marques personals al 60mll i al 100mll i amb moltes aspiracions de seguir creixent, després d'arribar la temporada passada procedent del Viladecans.

El diumenge va participar l'Ariadna Esteve a la final del Disc. L'atleta del grup de llançaments va acabar 8ena d'Espanya amb una millor marca de 33.84. L'Ari acaba aquesta temporada amb la categoria sub-20 i passa a sub-23 el proper any, pel que aquest va ser el seu comiat junior. Bona posició per acomiadar els campionats i ara provarà de tancar el curs amb bona nota al Critèrium de Llançaments de Gavà el proper 20 de juliol.

Moltes felicitats a totes dues i també al seus entrenadors!