8 jul 2019

Cinc atletes del CAG al Campionat sub16 de Gijón

Els atletes sub-16 han tancat la temporada i ho han fet a Gijón, on es va disputar el Campionat d'Espanya de la categoria. Cinc atletes del club hi van participar, per tancar una temporada magnífica on tots ells han aconseguit marques personals i alguna medalla.

La Maria Vasco amb l'Érika Duro i la Berta Vilà

A Gijón es van trobar els millors cadets de l'estat i això es va notar en totes les proves. Els nostres atletes, que de per sí tenien un enorme premi estan competint al campionat, ho van donar tot per intentar obtenir un bon resultat.

Els millors classificats van ser el Joan Jiménez, que tanca la temporada amb un excel·lent 9è lloc a l'alçada masculina (1.76m), i l'Érika Duro, que davant de la seva primera temporada sub-16 ha tret el millor d'ella mateixa per guanyar moltes medalles i acabar 9ena d'Espanya amb marca de 14.59.73s

A la jornada del dissabte al matí, el Dani Martínez i la Inés Aguilera van córrer el 100 i el 300mll, fregant la final en tots dos casos. En el cas d'ell, en Dani va acabar 19è d'Espanya al 300mll, quedant a tocar d'entrar a la final (molts atletes van fer temps semblants), amb una marca de 37.86s. D'altra banda, la Inés Aguilera va córrer el 100mll amb un temps de 13.19s i poc després es quedaria a només dues places de la final del 300mll, amb temps de 42.19s (acabant 11ena d'Espanya).