3 jul 2019

El CAG triomfador a la Nit de l'Esport de Gavà 2019


Ahir es va celebrar una nova edició de la Nit de l'Esport a l'auditori Marc Grau del Parc del Mil·leni, amb la presència de tots els clubs i entitats de la ciutat premiats amb els premis de l'ajuntament de la ciutat. El Club Atletisme Gavà va sortir premiat per partida doble: els reconeixements a dos grups i a quatre atletes en les seves categories i finalment amb el premi al millor esportista de Gavà, que va rebre en Miquel Doménech. 

El Miquel Doménech va obtenir el premi a millor esportista
Gavà celebra des de fa moltes temporades la nit de l'esport, on reconeix els esportistes i membres d'entitats esportives més representatius de l'última temporada. El CAG sempre ha estat present amb diversos atletes que han rebut un premi per la seva tasca.


Ahir van ser diversos els qui van obtenir un premi per el desenvolupament de la temporada. D'entrada, es van premiar a dos dels grups de l'escola per les medalles aconseguides durant aquest any. El grup masculí sub-10, amb la Claire Goyard i l'Almudena Cayero com a entrenadores al capdavant,  va pujar a rebre el premi per haver aconseguit una medalla en el Campionat català de clubs. 

Els integrants del grup sub-10 premiats
Darrere d'ells va ser el torn del grup sub-12, amb diversos atletes entrenats per la Sònia Fernàndez i el Carlos Pérez, que aquest any han aconseguit diversos títols individuals, com ara la Júlia Hurtado, el Laurens i el Julian Díez o el Rayan Marooufi. En total 9 van ser els atletes alevins que van pujar a rebre el premi.

Els sub-12 amb els seus entrenadors i el premi rebut
En l'apartat individual, el Manu Gómez i la Maria Brullas, del grup de velocitat, van rebre els premis per l'excel·lent temporada que han portat a terme, amb diversos rècords i medalles. La Claire Goyard va ser l'encarregada de pujar a l'escenari per recollir el premi de la seva companya i amiga Maria. 

La Claire Goyard rebent el premi en representació de la Maria Brullas


El Manu Gómez amb un nou premi individual

L'Érika Duro, amb diverses medalles en marxa aquesta temporada, va rebre un altre premi individual, demostrant que la seva primera temporada com a cadet ha estat tot un èxit, rematant-la amb el Campionat d'Espanya que es celebra aquest cap de setmana.

L'Érika Duro amb el premi per la seva trajectòria aquest any
Per acabar, l'Emiliano Moro, com es habitual en les últimes temporada, va rebre un guardó a la trajectòria, després d'una gran temporada on ha estat campió de Catalunya, d'Espanya i 10è del Món M70 en Pes i Disc

L'Emiliano Moro sempre present en aquestes gales especials
El moment final va ser el més especial. D'entre els 8 nominats a millor esportista de l'any hi era el Miquel Doménech, l'atleta més destacat del club i l'únic campió absolut de Catalunya de l'entitat. El Miquel, davant d'una gran expectació, va ser proclamat amb el títol de millor atleta de Gavà, davant de la cridòria de la gent. Un nou reconeixement per a un esportista que la temporada vinent entrarà dins de la categoria absoluta.

El Miquel rebent el premi de mans de l'alcaldessa

En definitiva, un gran nit i un gran espectacle preparat per l'Ajuntament de Gavà i que va tenir la presència de l'alcaldessa, Raquel Sánchez, juntament amb d'altres regidors i membres de l'Ajuntament.

Des del club volem agrair a l'Ajuntament pels reconeixements i als nostres atletes per ser-hi presents i haver desenvolupat una gran temporada.

Fins a la propera!


No hay comentarios:

Publicar un comentario