4 jun 2019

El grup màster present al seu Campionat català!

El passat diumenge 2 de juny es va celebrar el Campionat de Catalunya Màster Individual i de Relleus a l'Aire Lliure a l'Estadi Municipal Can Llobet de Barberà del Vallès, un campionat autonòmic, en jornades de matí i tarda, amb prop d'un miler d'atletes catalans participants.

Emiliano & Co.
I entre tots aquests atletes hi trobem tres del CAG

Com era d'esperar van anar Emiliano Moro, Jose Luis Gil i Bernat Peso, en ordre decreixent pel que fa a l'edat. I les sorts van estar repartides de diferents maneres.

Emiliano Superstar!

A la seva categoria no té rival, tan sols ell mateix. Les marques són el seu únic objectiu i el que li fan sortir amb un somriure a la cara. Satisfet amb la feina feta, però a regust agredolç per les marques assolides. Dos medalles d'or. en el Pes amb més de 2 metres de diferència amb el segon i disc M70 amb quasi 9 metres, però per sota del seu potencial. Malgrat tot, dues medalles més pel club.

1r al Pes M70 amb 10.62m (OR)
1r al Disc M70 amb 29.16m (OR)

Emiliano al podi del disc M70

Jose Luis, progressa adequadament.

En Jose Luis Gil es planta a primera hora per fer les mateixes proves que l'Emiliano. Després del Pes i el Disc va quedar-se a la Javelina per la tarda, prova on finalment va pujar al podi, essent 3r de la seva categoria. Les marques no han sortit com s'esperava, però almenys s'ha gaudit de la temporada.

4t al Pes M50 amb 9.63m
al Disc M50 amb 27.09m
3r al Javelina M50 amb 21.58m (BRONZE)

Podi de Javelina M50

Bernat, Gas!

El baby del grup, aquest any estrenava categoria, però encara li mantenen el Pes absolut. El Martell de 7,260 i el pesat de més de 15 kg són el seu calvari. A la seva categoria trobem autèntiques bèsties "pardas", però és clar, hem de fotre-li quilos a l'entrenenament. No obstant, ell va marxar content de la competició. Aquest novell atleta aconsegueix millor marca personal a les dues proves després de les seves 5 temporades en actiu. Ole tu!

al Martell M45 amb 26.05m
al Martell Pesat M45 amb 8.24m

Bernat recarregant les piles!

Felicitats a tots tres!

No hay comentarios:

Publicar un comentario