22 may 2019

El 6è Meeting Màster Ciutat de Gavà ja és una realitat

El passat diumenge 19 de maig es va celebrar una nova edició del 6è Meeting Màster Ciutat de Gavà a l’Estadi Municipal La Bòbila. Un gran ambient i amb grans marques. Els atletes veterans van demostrar un cop més que no han dit encara l'última paraula!


La Bòbila durant la celebració del Meeting

I un parell dels nostres atletes màsters (i d'altres absoluts) hi van participar!

Per una banda teníem en Julen Garralaga al 400m Absolut masculí, participant a la final A amb una marca de 51.14s i una 4a posició. Va recuperar sensacions després de la lesió de l'hivern, i sempre resulta un plaer competir en una pista coneguda. En Julen es preparar per un juny amb moltes emocions.



L'Emiliano Moro va participar al Pes (4kg), amb una millor marca d'11.10m, i al Disc (1kg) amb un millor llançament de 33.52m. Bones marques que l'ajuden a preparar les properes competicions, el Campionat Màster que arriba en breus, on l'Emiliano defensa diversos títols. 

I finalment el nostre Director Tècnic, en Jose Luís Gil, va participar en el Pes (6kg) amb una millor marca de 9.34m, al Disc (1.5kg) amb un millor llançament de 25.68m, i finalment va participar en la prova de la javelina, on malauradament no va poder passar dels tres nuls. Essent una prova que no practica normalment, tenia una disculpa. No obstant, i amb la seva exigència habitual, no va acabar gens satisfet de tot plegat.

Felicitats a tots tres!


La competició va aplegar a 220 atletes amb més de 450 participacions en un dia on la meteorologia va permetre disputar amb normalitat totes les proves. El calendari tenia altres cites màsters, fins i tot alguns campionats d'Espanya, però la gent no va voler oblidar Gavà, convertint la nostra pista de nou en el centre de l'atletisme Màster català.

Després de calcular els coeficients de les marques aconseguides en el transcurs del 6è Meeting Màsters «Ciutat de Gavà», dos atletes s'han erigit com a campions absoluts i 6 guanyadors per sector:

Campions a les Carreres:
Joaquim Joyas Albertur del GA Lluïsos Mataró amb un coeficient de 96,110% al 800m.
Marta Camps Galí del Barcelona At. amb un coeficient de 93,296% al 1500m.

Campions als Salts:
Jose Antonio Lopez Paez del Pratenc AA. amb un coeficient de 78,977% a l'alçada.
Lluïsa Casanovas Gaset del Barcelona At. amb un coeficient de 89,313% a l'alçada.

Campions als Llançaments:
Manuel Suarez Garcia del Pratenc AA. amb un coeficient de 67,790% a la Javelina.
Carme Fusters Basses del CN Reus Ploms. amb un coeficient de 71,788% al Pes.

I per tant amb els millors coeficients parcials i per tant guanyadors del 6è Meeting Màsters «Ciutat de Gavà» van ser en Joaquim Joyas Albertur (60) del GA Lluïsos Mataró amb un coeficient de 96,110% al 800m amb una marca de 02'11''37, i Marta Camps Galí (49) del Barcelona At. amb un coeficient de 93,296% al 1500m i una marca de 04'52''80.

El CAG ja prepara la 7a edició

No hay comentarios:

Publicar un comentario