20 may 2019

Doblet de medalles pel CAG al campionat sub-18

El Club Atletisme Gavà ja pot gaudir d'una nova estrella. Sens dubte, l'aparició del Manu Gómez ha estat una de les més destacades dels últims dos anys. L'any passat va guanyar medalla al sub-18 al 200mll i aquesta temporada ha seguit l'evolució, aconseguint la victòria al 100mll i el sots-campionat del 200mll. A més d'ell, dos atletes més van mostrar les seves qualitats a Palafrugell.

El podi del 100mll on el Manu Gómez apareix com a primer
El Campionat sub-18 de Catalunya es va celebrar a la mateixa vegada que el Meeting Internacional, en una jornada maratoniana durant tot el dissabte, que ens va deixar grans moments pel club. Tres van ser els atletes que hi van participar.

Durant el matí vam veure com el Roger Morales competia a la javelina, prova amb la que poc a poc va avançant i millorant. Al final de la jornada, el Roger acabaria 10è amb una marca de 37.18m, essent el primer el seu millor llançament. En el disc, el Roger acabaria 8è en una marca de 32.47m.

A més a més, la Natàlia Grau es va plantar a la final del 400mll amb una excel·lent marca de 1:01.62s, rècord personal i cada vegada més aprop de l'objectiu de poder baixar del minut. Sens dubte, haver arribat a la final ja és un autèntic premi. Un cop allà, ho va lluitar tot, però només va poder acabar 7ena, amb una marca d'1:05.02.

El gran triomfador del dia va ser el Manu Gómez. No només va ser capaç de plantar-se a la final del 100mll i del 200mll amb molt poca estona de diferència, també demostraria un gran poder de concentració en les finals, gairebé les últimes de la llarga jornada, aconseguint la victòria en el 100mll amb una marca d'11.23s, rècord personal i segona millor marca del club de la història. A més, aconseguiria la medalla de plata al 200mll amb un marca de 22.80s, suficient per adquirir un nou trofeu. Des de la Natàlia Florentín ara fa sis anys, cap atleta de velocitat era capaç de guanyar un campionat sub-18.

El podi del 200mll, on el Manu va ser sots-campió
Excel·lent campionat de tots ells demostrant un cop més l'alt nivell del club pel que fa als atletes que surten de l'escola i que encaren l'atletisme sènior amb moltes garanties.