16 abr 2019

Una segona jornada amb bon sabor de boca

La segona jornada del Campionat de Catalunya de Clubs ens va deixar bones sensacions per part de gairebé tots els atletes del club. Al final, la puntuació de 19.144 ens dona dret a disputar la Final C com a primers classificats, gairebé a tocar de la B. Tanmateix, la tercera final de la Lliga tornarà a ser molt emocionant.

El grup sencer a Santa Coloma

A Santa Coloma, els atletes del CAG van anar per seguir amb la bona dinàmica de la primera jornada. Amb proves molt diferents i gairebé totes plenes d'atletes, disciplines com la marxa o el fons van tenir un protagonisme important. 

Les dues atletes de la Maria Vasco van executar una carrera genial, en una distància que no és aquella que entrenen. L'Érika Duro (3a) i la Berta Vilà (5a) van aconseguir sumar uns punts molt importants pel club, superant a atletes amb més experiència que elles. En marxa masculina, destacar l'esforç del corredor de fons Otman Attiyaoui, que va fer la prova sense ser-ne practicant i va estar apunt de poder acabar.

L'Érika Duro amb la seva entrenadora, la Tábata Cano

En el 5000m, el Miquel Doménech va tornar a emportar-se una victòria clau, igual que ja havia fet amb el 1500m una setmana abans. Amb un final ajustat, el Miquel va guanyar amb un temps de 15:36.80. El Carlos Pérez també va córrer amb una bona actuació de 17:42.34.

Pel que fa a la velocitat, els corredors de 200mll també va participar en aquesta prova per primer cop en aquesta temporada. El Manu Gómez, amb 22.60m, segueix la bona dinàmica de la temporada. Va ser el debut del Dani Martínez, apunt de baixar de 24s i de la Mar Cortés, demostrant que també se li pot donar molt bé la prova. La Irene Rovira, sempre preparada per competir, va fer una bona marca per començar, sumant entre les dues atletes més de 1500 punts.

El Carlos Pérez en una de les accions del 5000m
El 800mll va ser prova pel Jaume Escofet i el Joan Pérez, que van respondre a una distància que no és la que entrenen diàriament. Malgrat tot, demostrant tenir fons, van acabar sumant més de 1000 punts pel club.

La millor notícia va venir en els relleus. El format per Maria Brullas, Natàlia Grau, Irene Rovira i Anna Jiménez va aconseguir batre el rècord del club absolut amb una marca 4:24.66, seguint la bona dinàmica amb el rècord de 4x100 de la setmana anterior. Els nois, amb els tres fondistes més l'Iván López va aconseguir una gran tercera plaça.

El Pablo Verdeguer en un dels moments del salt d'alçada
Precisament, l'Iván seria protagonista al 400mt, fregant baixar del minut en una gran carrera. L'Edu Ferrer, expert en tanques curtes, va respondre també amb una marca d'1:04.30. Pel que fa a les noies, gran actuació de l'Anna Jiménez, amb marca de 1:15.69s. La Natàlia Grau, demostrant valentia, també va voler aportar punts al club en aquesta prova, gens habituada a córrer entre tanques.

En els salts, actuació destacada en el Triple Salt de la Inés Aguilera, amb marca de 10.38m i acabant 4rta. L'Emma Miguel, cadet de primer any, també va demostrar moltes ganes i força, i va donar al club una bona puntuació. En la perxa, la Maria Brullas, que no ha pogut entrenar la prova aquest any, va respondre amb una marca de 2.40m, mentre que la Laia Mora, cadet, també va sumar diversos punts importants pel club.

L'Emma Miguel debutant en el Triple Salt
En el cas dels salts masculins, el Miguel Redondo va tornar a competir en un any especial per a ell, preparant el futur europeu màster. Amb un salt de 5.84m va aconseguir una meritòria 6ena plaça. D'altra banda, el Guilhem Goyard també va tenir una bona actuació, acabant 8è. En el salt d'alçada el Pablo Verdeguer comença a afinar les futures competicions amb un salt d'1,78m. El Joan Jiménez, també cadet, va acabar en 8ena posició.

Pel que fa al disc, nova gran actuació de l'Ariadna Esteve i l'Elisa Verdeguer, en una temporada difícil per a elles, van aconseguir unes marques genials. L'Ariadna va acabar 3era amb una marca de 32.40m, mentre que l'Elisa  va acabar 5ena. En el martell femení, nova demostració de força de la Sònia Fernàndez, en retorn esperat a una de les seves proves, acabant 7ena. La Claire Goyard va sumar 386 punts importants de cara a la puntuació final.

La Irene Rovira preparada pel 200mll
Per acabar, bona actuació també dels llançadors masculins. En javelina, el Julen Garralaga amb una marca de 45.19m, va acabar 5è, mentre que el Roger Morales, amb un pes molt superior al que utilitza ell, va acabar 8è amb una excel·lent marca de 36.96m. Pel que fa al Pes masculí, l'Ivo Sánchez va tornar a demostrar que està en forma amb les proves de llançament i va acabar 5è. D'altre banda, el José Luís Gil, amb 9.15m, va obtenir 478 molt valuosos per la puntuació final.

Els nostres rivals a la Final C seran l'Universitari, el Terres de l'Ebre, el CA Mollet, el CA Nou Barris, el CA Sant Celoni, el Lluïsos de Mataró i el CA Sant Just, amb seu encara per determinar


Moltes felicitats a tots els atletes del club!

Resultats del Grup C del Campionat de Clubs, aquí

Fotografies de la segona jornada de la lliga by Sònia Fernàndez, aquí

Fotografies de la segona jornada de la lliga by Teo Tovar, aquí







No hay comentarios:

Publicar un comentario