18 abr 2019

El Club estrena màrfega de perxa i nou entrenador

El Club Atletisme Gavà està d'enhorabona. L'ajuntament de Gavà ha instal·lat, vuit mesos després, una màrfega de perxa a la Bòbila per la pràctica d'aquesta disciplina, després del desafortunat incident que va provocar la retirada de l'anterior. Juntament amb aquesta novetat, el club vol anunciar l'arribada de l'Aleix Pi, atleta de l'Agrupació de Catalunya, com a nou tècnic del club.


La nova màrfega de perxa de la Bòbila
El Club Atletisme Gavà ja podrà practicar de nou la prova del Salt de Perxa a les instal·lacions de la Bòbila. L’ajuntament de Gavà ha instal·lat una nova màrfega on hi havia l’antiga, que degut a un desafortunat incident va haver de ser retirada ara fa vuit mesos.

La màrfega, de l’empresa aragonesa Lausín Y Vicente, donarà servei als atletes del grup de Proves Combinades i a l’escola del CAG que practiquen setmanalment aquesta prova.

El concurs es va adjudicar a l’empresa de material esportiu de Saragossa per una xifra propera als 28.000 euros, i juntament a la instal·lació de la màrfega també s’inclou l’escala de jutges per a la competició que també va resultar inutilitzable durant l’incident passat.

El Club Atletisme Gavà té a les seves files sis atletes de proves combinades en categoria masculina que practiquen aquesta disciplina dins del decatló, a banda de les atletes femenines que en tot moment volen practicar la prova. També l’escola fins a arribar a la categoria cadet entrena de manera regular el salt de Perxa per poder competir en controls de la federació catalana d’atletisme.

A banda d'això, el club vol anunciar la incorporació de l’Aleix Pi com a nou tècnic de Perxa del club. L’Aleix és atleta de l’Agrupació de Catalunya i bronze espanyol absolut a Pista Coberta aquesta amteixa temporada.

L'Aleix Pi amb la selecció espanyola


L'Aleix va ser atleta internacional amb la selecció de la RFEA i ha aconseguit medalles diverses vegades als campionats de Catalunya en la disciplina de perxa en les diferents categories. . 

Li volem desitjar tota la sort i els encerts en la seva etapa al CAG


No hay comentarios:

Publicar un comentario