8 abr 2019

L'equip sub-12 es va proclamar sots-campió del 3x600 al Campionat de Relleus

La Jornada Final del Campionat de Catalunya de Relleus de Promoció va tenir lloc el passat dissabte a El Prat. La participació era tancada només als equips que es van classificar de la Jornada Prèvia disputada a Ascó, el passat dissabte 30 de març.

Els millors equips de Catalunya es donaven cita per disputar el títol de la modalitat. El CAG participava en la categoria Sub-12, amb un equip femení i masculí en la prova de 3x600. La jornada es va saldar amb un nou títol per al grup i dos rècords de club.

El podi sub-12 amb els atletes del CAG
Feia temps que el CAG no estava representat en la final de relleus 3x600. L’última vegada va ser el 2014 en noies i el 2015 en nois.

Els nois van fer una cursa molt potent. Ben aviat el Barberà UA va prendre la iniciativa de la cursa protagonitzant un canvi de ritme brusc que faria distanciar-se en solitari del grup. L’Adrià Anento, amb les forces justes va lluitar i mantenir una bona 3ª posició, just darrere del G.A Lluïsos Mataró. El segon relleu va esdevenir difícil per a en Julian Díez, que va veure com a més d’intentar retallar distancia amb l'atleta capdavanter, també havia de fer front a un difícil competidor del C.A. Granollers

Finalment va aconseguir entregar segon a en Laurens Díez. Amb el tercer relleu, el G.A Lluïsos Mataró va tornar a llançar un atac sobre en Laurens per intentar recuperar la posició perduda. En Laurens va saber gestionar de manera intel·ligent la distància aconseguint avançar-se de l’atleta del Mataró i retallar metres respecte al del Barberà, que entrava 3 segons abans del CAG.

Els tres atletes medallistes amb els seus entrenadors

Les noies partien 7enes del rànquing. Tot i que les possibilitats d’estar amunt de tot eren difícils, era necessari que després de tantes temporades sense aconseguir-ho, totes les noies del grup es sentissin representades en aquesta final. La Mila Kesteloot va sortir molt lluitadora i va aconseguir entregar el testimoni entre el grup capdavanter. L’Aina Jofre per la seva part va fer un treball més conservador i va lluitar per mantenir la posició. La feina la va enllestir la Júlia Hurtado, que per poder avançar va tenir que córrer durant bona estona per el carrer exterior. Finalment l’equip va acabar 6é amb rècord del club novament (l’anterior el va aconseguir el mateix equip en la Jornada Prèvia).

El grup femení i masculí units abans de la competició

Els tècnics, tot i que no podien contenir la alegria, asseguren que l’èxit que està tenint el grup Sub-12 és un reflex del treball acumulat d’aquesta i de les temporades anteriors, i que en cap cas s’ha d’atribuir individualment, si no al treball i de la passió del grup en el seu conjunt. Recordem que al palmarès Sub-12 d’enguany es destaca, a més d’aquesta plata masculina al Campionat de Catalunya de Relleus de Promoció, el segon lloc al Campionat de Catalunya de Relleus Mixtos de Cros, un bronze de la Júlia Hurtado al Campionat de Catalunya de Cros Individual i una primera posició per equips a la Final de Cros Escolar de la UCEC.

RESULTATS DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RELLEUS SUB12-14-16 (JORNADA PRÈVIA)

Resultats complets de totes les categories, aquí.