4 mar 2019

Nova medalla del CAG als Campionats de Catalunya

Els juvenils estan d'enhorabona. Quatre van ser els atletes del CAG que hi van anar i la gran majoria van obtenir una bona marca. De fet, cal felicitar enormement les bones prestacions de l'Esther Salvador al llançament de Pes, que li va valdre la medalla de plata sub-18. La bona feina té recompensa!

L'Esther Salvador al podi del Pes
El dia va començar amb els atletes de velocitat. La Natàlia Grau, que portava bona ratxa en el 400mll, no va poder seguir-la a les semifinals del Campionat de Catalunya, al no baixar la seva marc personal. No obstant, el que ha aconseguit aquests mesos li servirà de cara a Aire Lliure per poder lluitar per arribar més amunt.

El Manu Gómez va tenir un Campionat amb un sabor més dolç. Va arribar a la final del 60mll i del 200mll, acabant 5è en les dues proves. El Manu, sots-campió en Aire Lliure del 200mll el passat estiu, no té el mateix rendiment a PC, però va aconseguir millorar el 60mll (7.22s) i va baixar de 23 segons en la pista indoor per primer cop. Gran feina la de l'atleta velocista.

L'Esther en un dels llançaments. Foto de Salva Pou

D'altre banda, els dos llançadors de Pes del grup, l'Esther Salvador i el Roger Morales, van poder aconseguir grans resultats. De fet, en el cas de la llançadora, la seva marca d'11.83m li va valdre la medalla de plata, sense poder optar a l'or aconseguit per l'Alexia Barroso, amb rècord del campionat. L'Esther va aconseguir aquesta bona marca en l'últim llançament.

Pel que fa al Roger, l'atleta entrenat per la Laura Redondo va aconseguir la seva marca personal al Pes amb un llançament d'11.20m, que va ser suficient per aconseguir la sisena plaça. La bona feina també va donar-li bons fruits. 

Amb aquests resultats, el Gavà va acabar 16è de 42 equips en la classificació final de punts.

L'enhorabona a tots els atletes i a seguir endavant!


Resultats del Campionat sub-18, aquí

Fotografies del Campionat sub-18 per Salva Pou, aquí


RESULTATS DEL CAG AL CAMPIONAT SUB-18

60mll MASC SUB-18

Semifinal 3
3. Manu Gómez Valladolid amb 7.29s

Final
5. Manu Gómez Valladolid amb 7.22s

200mll MASC SUB-18

Semifinal 3
2. Manu Gómez Valladolid amb 23.01s

Final
5. Manu Gómez Valladolid amb 22.98s

400mll FEM SUB-18

Semifinal 1
5. Natàlia Grau Chamorro amb 1:04.36s

LLANÇAMENT PES MASC SUB-18

Final
6. Roger Morales Cubedo amb 11.20m

LLANÇAMENT PES FEM SUB-18

Final
2. Esther Salvador Martínez amb 11.83m



No hay comentarios:

Publicar un comentario