6 mar 2019

La Maria i la Montse guanyen experiència al sub-20 estatal

El passat cap de setmana es va disputar el campionat sub-20 d'Espanya a Madrid, amb la presència de dues de les atletes de velocitat del CAG, la Maria Brullas, que ha tancat una excel·lent pista coberta, i la Montse Martí, premi a la constància de les últimes setmanes. Totes dues van arribar a semifinals del 60mll.

La Montse Martí a l'últim control a Sabadell. Foto de Carmelo Rodríguez
Les dues atletes arribaven a Madrid amb les ganes de rematar la temporada. La Maria venia de ser 4rta de Catalunya, de participar en el Campionat absolut i d'aconseguir el rècord del club de 60mll. La Montse, de la seva banda, buscava baixar per primer cop dels 8 segons.

La primera ronda va acabar amb les dues atletes classificades. La Maria ho va fer com a tercera en una primera sèrie marcada pels errors en el tret de sortida que van perjudicar a diferents competidores, entre elles la ex del CAG, Ingrid Gress, a la qual el club vol enviar tot el suport possible. De la seva banda, la Montse es va classificar 5ena de la sèrie 2, entrant per temps i aconseguint el primer èxit.

A les semifinals el nivell era molt alt, i les nostres atletes ho van donar tot per aconseguir un bon resultat. No obstant, va ser molt complicat tenir opcions per arribar a la final. Amb tot plegat, cal destacar que la Montse va baixar per fi dels 8 segons (7.97s), convertint-se en la tercera noia del club que ho feia aquesta temporada. La Maria acabaria sisena de la primera sèrie a 1 dècima de la final.

Al final, un 12è lloc per la Maria i un 15è per la Montse que demostren el bon moment de la velocitat a casa nostra, tenint en compte que aquest proper cap de setmana el Manu Gómez disputarà el campionat sub-18 estatal. Els més joves donen un cop sobre la taula.