2 ene 2019

El CAG present a les curses de Sant Silvestre 2018

Per acomiadar l’any atlètic, corredors de tots els indrets es llancen al carrer per córrer l’última cursa de l’any, popularment coneguda com la “Sant Silvestre”. L'oferta és molt àmplia: des de Barcelona amb la multitudinària “Cursa dels Nassos” fins al 'costat de casa' amb la clàssica Cursa del Capó, on el CAG va obtenir els resultats individuals més rellevants.

El Miquel Doménech en el podi de guanyadors

Cursa dels Nassos (Barcelona)

La més coneguda de Catalunya i la que més corredors aplega. Més de 10.000 inscrits van córrer per la zona del litoral de Barcelona. Es presenta com l'última oportunitat per rebaixar les marques personals en els 10 km amb un recorregut homologat molt ràpid.

Recorregut de la cursa dels Nassos per Barcelona
En l’edició d’enguany van participar alguns components dels grups OPEN i de Muntanya. Amb un temps de 46 minuts van arribar el Domingo de San Eusebio i el seu company de fatigues, l‘Antonio Villa, que van baixar de la muntanya a la ciutat per gaudir d’aquesta emblemàtica cursa. També hi van participar amics i antics membres del club com l’Antonio Vidigal, l’històric ex-president del club que segueix demostrant un gran estat de forma, i també en Gerard Garcia.

Els Open amb els companys del Gavà Triatló
En dones va participar la Núria Magdalena, que va aconseguir millorar la marca respecte l’edició anterior.

La Laura Keyer i la Núria Magdalena

XXXVI Cursa del Capó (Castelldefels)

Coneguda com la més antiga del Baix Llobregat i un clàssic pel CAG, participant en les últimes edicions disputades. En aquesta 36a cursa del Capó van participar els atletes del grup de Fons i alguns de l’escola, aconseguint quatre podis i dues victòries.

L'Hugo Cazenave al podi de la categoria sub-10

El format és diferent de la resta, destacant un circuit més curt, sobre un tram d’1,5 km, on els adults fan dues voltes i els menuts només una. Al podi pujaven els 3 primers/es de cada categoria i els guanyadors de la cursa gran s’emportaven a més, el Capó de Nadal, cortesia de la Carnisseria Soler.

El recorregut per Castelldefels

A les 17:30h es donava la sortida de la cursa infantil. En aquesta van córrer els germans Hugo i Pablo Cazenave i la Paula Rodríguez, que van representar a l’escola del club fent un bon paper. A més, la Paula i l’Hugo van aconseguir pujar al podi com a segons en les seves respectives categories.

El Carlos i el Miquel amb els més petits

Mitja hora més tard i ja fent-se fosc, sortien els adults. Rere el tret de sortida en Miquel Domènech va prendre la iniciativa de liderar la cursa en solitari fins aconseguir emportar-se la victòria per quart any consecutiu, a un minut del grup perseguidor. Despenjat d’aquest grup arribaria en quarta posició en Carlos Pérez, i un minut després en Josep Cubedo, que a més d’estrenar-se a la categoria d’adults va fer una molt bona actuació proclamant-se campió dels adolescents entre 13 i 18 anys.