18 dic. 2018

Èxit de participació en el Cros 'Ciutat de Gavà'. Gràcies a tots!

El Cros 2018 ja és una realitat. Més de 1000 atletes van assistir a la ja tradicional prova de la ciutat de Gavà, organitzada pel CAG, i que aquest curs repetia amb 16 curses de 10 categories diferents. Els voluntaris del club van ser claus, així com els col·laboradors, presents en tots els actes durant el Cros. Les proves no van defraudar i es van veure finals molt ajustats, dignes d'una prova excel·lent. 


La prova sub-12 una de les més multitudinàries

Aquest passat diumenge es va celebrar la 19ena edició del Cros ‘Ciutat de Gavà, amb més de 1.000 inscrits i amb 100 voluntaris que van convertir el Bosc de la Sentiu amb el pati d’esbarjo de molts atletes de totes les edats. El Club Atletisme Gavà, l’organitzador de la prova, va preparar des de la tarda de dissabte els diferents circuits per a totes les categories. Així, el primer circuit mesurava 540 metres (destinat a les categories més petites i a ésser el final de les grans), el segon circuit feia 1.500 metres (utilitzat per tots fins a arribar als sub-14) i finalment l’últim circuit, de 2.160 metres (utilitzat pels atletes juvenils, sèniors i màster, alguns d’ells fent fins a tres voltes).


El podi sub-10 masculí
Es van disputar 16 carreres, destacant el Gran Premi, la carrera disputada per Promeses, Sèniors i Màsters que recorrien 6.210 metres pel bosc i que va tenir al atleta de l’UA Lleida i ex atleta del Club Atletisme Gavà, Abdelmounim El Jouk, com el gran guanyador de la prova amb un temps de 20”10s. El segon classificat va ser l’atleta del CAG Miquel Doménech, que tornava a obtenir la victòria en la seva categoria (sub-23) i essent segon en la general, amb una marca de 20”40s. El tercer classificat va ser l’Abderrahim Ougra, del GEIEG, amb un temps de 21”31s.


El podi femení de la cursa popular, amb els premis Intersport i El Arte de Correr
Pel que fa les noies, la prova tenia una distància de 4.710 metres. La victòria en la categoria sènior la va obtenir l’atleta de l’Avinent Manresa, Ester Guerrero, amb una marca de 19”06, seguida d’Aitana Doménech, de l’ISS L’Hospitalet, amb 20”03s i Silvia Abella en tercera posició, del Barcelona Atletisme, amb una arca de 22”03s. No obstant, la victòria en el gran premi va ser per l’atleta Marta Camps, del Barcelona Atletisme i que també va ser campiona de la seva categoria Màster.


L'Abdelmounim i el Miquel Doménech, primer i segon en el Gran Premi

Hem de recordar que els guanyadors de la carrera del Gran Premi obtenien un premi en metàl·lic de la botiga BASE Castelló de Viladecans i una samarreta de ‘El Arte de correr’.

Pel que fa a la cursa popular, la victòria en nois va ser per l’atleta del Gavà Triatló Jordi Garcia, amb un temps de 16”13s, seguit de l’Albert Jiménez, del CN Mataró (16”14s) i del David López, del Castillo-Rat Penat (16”29s). Aquesta cursa va acabar amb una victòria ajustada després d’un final molt igualat.


Un dels moments del Gran Premi
En noies, la Laura Sitjà va obtenir la victòria amb un temps de 18”30s (Katoa), seguida de la Gemma Díaz (Prat Triatló) amb un temps de 16”14s i la Bárbara Rubio, amb 16”19s.

Els guanyadors de la cursa tenien un premi en metàl·lic d’Intersport Gavà i també una samarreta de ‘El Arte de correr’. El circuit tenia una llargada de 4.710m i portava el nom del malaurat atleta del CAGJose Luís Sánchez”.


La Marta Camps, guanyadora del Gran Premi Femení

Mentrestant, també es van disputar les curses d'escola, amb la presència d'atletes des de categoria sub-8 fins a arribar a la categoria sub-18, els cadets, que van tenir un final molt lluitat. En categoria sub-16, la victòria en nois va ser pel Víctor Rodríguez, del CA Viladecans i en noies per la Carla Bisbal, del CA Igualada. Pel que fa als juvenils, el final va ser elèctric, amb una arribada molt justa. El Marc Fernández, del Agrupació, va guanyar per una centèsima al Joan de la Torre, del JA Montcada. En noies la victòria va ser per la Bethelem Manzano, del CA Manresa. El Redouan Sahel i la Maite Gonzàlez van ser els guanyadors sub-20.El Redouan Sahel, del Lleida UA, guanyador sub-20

Pel que fa als més petits, en categoria sub-14, el Xavi Rafart, del FC Barcelona va repetir victòria. Ja va aconseguir la medalla d'or l'any passat. En noies, la victòria va ser per la Júlia Lahosa, del CA Parets. El Sam Linares (CE Penedès) va guanyar la cursa sub-12 i el Gonzalo Turmo del FC Barcelona i la Vega Carnero van ser els guanyadors sub-10. Per acabar, en els sub-8, la guanyadora va ser la Martina Urrutia. Els nois sub-14 en plena acció

Pel que fa al CAG cal destacar set medalles (les dues del Miquel Doménech en sub-23 i Absolut- or i plata-, el primer lloc de la Júlia Hurtado en sub-12 femení, el segon lloc del Rayan Marooufi i el tercer del Laurens Díez en sub-12 masculí, el primer lloc del Gerard Collado en sub-8 masculí i el segon lloc del Mateo Costán en sub-10 masculí.L'Hugo Cazenave, del Club Atletisme Gavà

D’altres banda, cal destacar que el CAG també va participar de manera econòmica amb La Marató de TV3, amb una guardiola col·locada a l’entrada on els assistents podien fer la seva donació. A més, mitjançant CARITAS, hi va haver una cursa solidària on els participants podien donar una volta al circuit.Les voluntaries sempre atentes donant els regals als atletes

El CAG vol donar les gràcies, també, a la resta de col·laboradors del Cros 'Ciutat de Gavà'. Juntament amb Intersport, El Arte de Correr, BASE Castelló i Caritas, patrocinant algunes de les proves, cal agrair l'esforç en els regals de Carlin Gavà, Condis, DetersolinConsum i Carrefour Gavà. A més, Maelca, Idilia Foods i Bic també van formar part del nostre Cros. Òbviament no ens podem oblidar del CEBLLOB (Consell del Baix Llobregat) i de la Federació Catalana d'Atletisme, que van ser els encarregats tècnics de les proves.

Carrefour Gavà, un dels nostres

Moltes gràcies, com no, a tots els voluntaris, sense ells, el Cros no podria haver existit. Gràcies a ells, tornarem l'any vinent.

El Cros 'Ciutat de Gavà' 2019 ja és un record!


Resultats del Cros 'Ciutat de Gavà', aquí


Fotografies del Cros 'Ciutat de Gavà', aquí


Fotografies del Cros 'Ciutat de Gavà' by Emiliano Moro, aquí


Més fotografies del Cros, aquí


Part dels voluntaris, al final de la matinal


No hay comentarios:

Publicar un comentario