20 nov 2018

Tres podis del CAG en el GP de marxa de Manresa

El passat diumenge es va donar el tret de sortida a la temporada de marxa en el GP de Manresa, on les nostres guerreres hi van viatjar per començar a plasmar el que estan aprenent durant el curs amb la Maria Vasco i la Tàbata Cano. No obstant, va ser un noi qui va aconseguir el millor resultat, el Nahuel Urcola, del grup sub-10 de Benjamins.

Les atletes del grup de Marxa a l'acabar les curses
A Manresa es va viure el debut de les atletes de Marxa del Club Atletisme Gavà que tantes i tantes alegries ens van donar la temporada passada. El nou grup, molt semblant a l'anterior, presenta la particularitat del canvi de categories de moltes d'elles. Així, estrenem categoria sub-16 cadet, on les coses es comencen a complicar.

L'escalfament pels carrers de Manresa
No pas per autèntiques lluitadores com l'Èrika Duro, la Berta Vilà, la Carla Rossell i l'Èrika Piazuelo, que van debutar en la categoria amb bons resultats. La primera va aconseguir un segon lloc meritori i va pujar al podi per primer cop aquest any. La Berta va arribar 4rta, en una gran carrera i a tocar del premi. Pel que fa a la Carla i l'Erika Piazuelo, van arribar en el lloc 13è i 15è, adaptant-se a la nova distància. També van debutar l'Itziar Escute i la Nerea Torres. 

El Nahuel Urcola al podi Benjamí

En categoria infantil, feia la seva irrupció la Lucía Morales, que també va guanyar moltes medalles en aleví i que en la seva primera carrera va aconseguir un meritori 5è lloc. La Carla Garcia va entrar en el lloc 7è, en una cursa compartida amb les cadets. La Lucía Martos i l'Alba Sánchez també van irrompre amb força en la nova categoria.

La Carla Pérez al segon lloc aleví
En categoria sub-12 aleví, les coses també van anar molt bé. La Carla Pérez va pujar al podi en la cursa de 2km amb un gran final, quedant segona i traient-li un minut a la tercera classificada. La Carla va córrer sola a nivell de club, tenint en compte que les seves companyes han pujat a Infantil.

No obstant, la gran sorpresa la va protagonitzar el Nahuel Urcola, el jovenet atleta del grup de Benjamins (entrenats per la Claire Goyard, l'Almuena Cayero i el Víctor Peso) es va endú la victòria final en 1km i amb 40 segons de marge respecte al segon classificat. Una nova promesa de la marxa que ja comença a destacar i de ben segur el veurem properament en altres campionats.

L'Erika Duro al podi sub-16
Moltes felicitats a tots i sort per les competicions que vindran!


RESULTATS DEL CAG AL GP DE MANRESA

3km SUB-16 CADET

2. Érika Duro Romeral amb 16.27s
4. Berta Vilà Rovira amb  16.40s
13. Carla Rossell Cava amb 18.32s
15. Érika Piazuelo Bonastre amb 18.56s
20. Itziar Escute Pérez amb19.58s
22. Nerea Torres Cáliz amb 20.04s
 
3km  SUB-14 INFANTIL

5. Lucía Morales González amb 17.25s
7. Carla Garcia Romeral amb 18.32s
14. Lucía Martos Casares amb 20.37s
18. Alba Sánchez-noriega Ortega amb 22.25s

2km SUB-12 ALEVÍ

2. Carla Pérez Sánchez amb 12.23s

1km SUB-10 BENJAMÍ

1. Nahuel Urcola Agustí amb 6.19s

No hay comentarios:

Publicar un comentario