21 nov 2018

Bona collita al Cros comarcal de Sant Esteve

El CAG va participar en el tercer Cros comarcal CEBLLOB a Sant Esteve Sesrovires, i els resultats van ser molt positius. L'equip benjamí va ser el que va assistir al cros, juntament amb els seus entrenadors, i van gaudir d'una bona jornada posant en pràctica les coses que han après als entrenaments.


L'Albert Marcos a la part més alta del podi
A Sant Esteve Sesrovires hi va assistir el grup sub-10, entrenat per l'Almudena Cayero, el Víctor Peso i la Claire Goyard. Fins a 11 atletes del CAG hi van prendre part, i la gran majoria van complir les expectatives.

Cal destacar el tercer lloc en la carrera de nois benjamins de l'Hugo Cazenave, que va fer una esplèndida prova i va aconseguir pujar al tercer esglaó del podi. El Martí Marcos va ser el següent del club en creuar la línia de meta, en vintena posició. L'Arnau Sorribas també va córrer amb els seus companys. 

L'Hugo Cazenave al podi sub-10
En categoria femenina, la primera atleta del CAG en creuar la línia d'arribada va ser la Micaela Gelabert, en desena posició. L'Ariadna Cremades, l'Alba de Sola i la Noelia Palazón van entrar en les 30 primeres posicions. L'Ariadna Giacardi va ser l'última del club en poder acabar la prova.

L'altre bona notícia del dia va ser la victòria de l'Albert Marcos en prebenjamí masculí, en una gran cursa i derrotant de manera estoica els seus rivals. En aquesta mateixa cursa, el Gerard Duro, ex atleta del club i germà de l'Erika Duro, va quedar tercer. El Vicente Ercoli, el seu company, va entrar en el lloc 18.

Els benjamins preparats per la sortida

En categories femenina, cal destacar la bona actuació de la Inés Castillejo, que va entrar en 4rta posició fregant el podi. 

Gran actuació de tots ells en el tercer Cros comarcal del Consell, com sempre, organitzat de manera perfecte. 

L'Hugo amb la seva entrenadora, la Claire

L'Enhorabona a tots!



No hay comentarios:

Publicar un comentario