5 nov 2018

Pont de Tot Sants carregat de competicions

Aquest pont de Tots Sants ha estat força profitós pel CAG. A banda del Cros de Santa Coloma de Farners, els nostres atletes han tingut altres proves i actes destacats. La Halloween Run Gavà, el Cros d'Arenys de Munt o la concentració al CAR han omplert les festivitats. 

Els germans Díez al podi de la Halloween Run Gavà
El Dijous passat es va celebrar la Halloween Run Gavà disputada a La Sentiu i organitzada per l'associació de veïns. Els atletes del club hi van assistir per provar d'obtenir bons resultats. De fet, hi van anar dos, els germans Díez, de categoria sub-12, i els dos van ser capaços de pujar al podi. El Julian i el Laurens van quedar primer i segon de la cursa d'alevins, en una prova marcada per la festivitat i on tots els participants corrien disfressats o caricaturitzats pel dia de Halloween.

D'altre banda, el dissabte es va disputar el Cros d'Arenys de Munt. No és una prova on hi solen anar els atletes del CAG, però aquest cop, la família Sierra va decidir apropar-s'hi per passar una bona jornada. 

El Pol Sierra al capdavant del grup sub-12
L'Aleix Sierra, el més petit, va quedar 13è en la prova sub-8 masculina. El Pol Sierra, el germà gran, ho va fer sub-12 masculina, i va aconseguir un meritori 22è lloc de 60 participants. També hi va córrer la Marisol Soler en el Cros OPEN femení, acabant en el lloc 40. Una bona forma de sumar minuts de cara a les proves més importants.

El Manu Gómez i la Inés Aguilera al CAR 
Per acabar, el CAR de Sant Cugat va ser escenari de les concentracions organitzades per la Federació Catalana d'atletisme. El Manu Gómez i la Inés Aguilera hi van assistir com a seleccionats per la federació, després dels seus grans resultats la temporada passada. Aquestes concentracions, on entrenen durant dues hores amb d'altres atletes de clubs catalans, serveixen per adquirir altres coneixements per part de tècnics vinculats a la FCA. 

L'enhorabona a tots per l'esforç!


Resultats del Cros d'Arenys de Munt, aquí


No hay comentarios:

Publicar un comentario