29 nov 2018

El CAG organitza amb èxit el Control de Proves Combinades

Durant un matí intens, el Club Atletisme Gavà va organitzar la primera de les moltes competicions programades en el seu calendari. La primera, com en els últims anys, va ser el Control de Proves Combinades, aquest any centrat en les competicions d'escola i les femenines. El resultat va ser ideal i els clubs van posar el seu granet de sorra perquè les proves sortissin a la perfecció.

Un dels moments de la prova d'alçada

La Bòbila es va tornar a omplir de les diferents proves que formen el Tetratló o el Pentatló en època escolar o en juvenil femení, en la que és la primera presa de contacte per aquells atletes que s'hi dediquen durant l'any.

Més d'una desena de clubs, on van destacar el Cornellà Atlètic, el CA Sant Just o el Pratenc AA van portar els seus atletes per intentar sumar minuts i competició de cara al proper mes, on comença la competició de Pista Coberta i on tots ho afronten amb unes ganes terribles.

De casa nostra hi va assistir el grup sub-16 cadet, entrenat per l'Ivo Sánchez, l'Iván Lopez i la Paula Garcia, presents durant les proves i amb molta satisfacció un cop acabades les competicions.

Els tècnics analitzant la situació de competició
En categoria sub-16, cal destacar el gran paper de la Laia Hernández, que va acabar 4rta en el concurs amb 2325 punts. L'atleta del CAG, la temporada essent infantil, demostra així ser una candidata ferma a poder progressar com a atleta de combinades dins del club. Cal destacar la segona posició en salt de llargada, amb una marca de 4.60m. La Laia Mora va acabar en dinovena posició amb 1861 punts.

La Laia Mora en la cursa de les tanques

També cal destacar el paper de dos ex atletes del club, ara defensant la samarreta del Cornellà Atlètic, la Clàudia Urrea i la Mar Buyreu, que van quedar entre les 4 primeres posicions en la combinada juvenil sub-18.

Un cop més, cal agrair la feina dels voluntaris del club, sense els qual no es podria haver tirat endavant una competició així. A més, menció especial per aquells antics atletes que van participar i ajudar en la execució de les proves, així com els atletes i entrenadors dels altres clubs. Entre tots s'ha aconseguit fer-ne un clàssic del control de Proves Combinades previ a la Pista Coberta.

Alegries i emocions durant el control


L'enhorabona a tots i a totes!


Resultats del control de Proves Combinades, aquí

Les fotografies de l'Emiliano Moro, aquí 









No hay comentarios:

Publicar un comentario