8 oct 2018

El CAG es mou fora de les pistes

El Club Atletisme Gavà segueix amb els entrenaments per preparar la propera temporada. Des de minis, passant per alevins i benjamins (que ja han competit) fins als grups de tecnificació, que ja comencen a posar-se les piles i preparen els propers esdeveniments (els Cros, el campionat sub-20...). No obstant, el club també ha participat en altres esdeveniments importants en aquests últims dies.

El nostre stand a la mostra d'entitats de Gavà

Portem més d'un mes d'entrenaments i els diferents grups ja estan posant-se a to. Els cinc grups de tecnificació avancen en la seva preparació per encarar les competicions properes. Gràcies també a l'ajuda dels cadets, el club participarà en el campionat sub-20 de la temporada passada, que va quedar suspès per la pluja. Serà el proper 20 d'octubre a l'Estadi Joan Serrahima i serà una forma de plasmar la preparació en la pista, amb atletes de gran nivell dins del territori català.

Els grups de Fons, llançaments i Marxa durant els entrenaments
No obstant, mentre segueixen els entrenaments, el club ha participat en alguns actes allunyats de les pistes. El passat divendres va acabar l'aportació del CAG a l'acte solidari 'Segunda Oportunidad', creat per l'organització de la cursa Eurafricatrail i que consistia en recollir roba esportiva usada per enviar els dies de la prova perquè arribessin a la gent necessitada del Marroc. Des del club es va recollir fins a 7 caixes plenes de roba. Especial agraïment als atletes, simpatitzants i famílies que van ajudar i diferents establiments de la comarca, especialment BASE: Castelló de Viladecans, que participaran a la cursa i on el club els hi desitja molta sort.



D'altre banda,  el passat dissabte es va celebrar la tradicional mostra d'entitats de Gavà, un acte anual que va aplegar al centre de la ciutat les diferents entitats per mostrar les seves activitats al llarg de tot el dia. El CAG va tenir el seu lloc a la zona del Parc de la Torre Lluc, al costat de la zona de la rambla Maria Casas. El club va assistir a les diverses activitats i va col·laborar en que tot sortís bé, des d'un taller de teatre fins a manualitats per infants o diferents tallers d'activitats socials. El club sempre està atent a les activitats de la ciutat i allà on pugui ensenyar la seva marca per aportar el seu petit granet de sorra. 

La família Fernández Fornet a la Fira d'entitats

En els pròxims dies, l'Ajuntament de Gavà té previst la millora de la pista i del tartan de la Bòbila, amb unes petites obres que afectaran l'activitat diària. Aquestes obres començaran a partir de la propera setmana. Això ajudarà en el futur a poder desenvolupar l'activitat de manera més positiva. 





No hay comentarios:

Publicar un comentario