9 jul 2018

El CAG tanca la temporada a casa amb el Criterium de Llançaments

El Club Atletisme Gavà va tancar el passat dissabte la temporada de competicions a casa amb la disputa d'un interessant Criterium de Llançaments, que arribava a la quarta edició. La cita, que va servir per aconseguir les últimes marques dels llançadors, va servir per veure en acció a atletes destacats del panorama català, com la local Laura Redondo, l'Andrea Alarcón o el llançador de pes Jose Javier Ortega.

L'Elisa Verdeguer en el podi del martell
Amb més d'una cinquantena d'atletes llançadors, el Criterium es va disputar en dues tandes, matí i tarda, on vam veure el pes i el martell per una banda i la javelina i el disc per l'altre, amb les proves de promoció barrejades durant tot el dia.

Alguns dels atletes buscaven posar-se en forma de cara al campionat absolut d'Espanya, que es disputa a Getafe en dues setmanes, d'altres intentar fer la mínima o apropar-se a la marca per poder entrar a la repesca. Els més destacats van ser la catalana de l'Agrupa Andrea Alarcón, amb un llançament en Disc de 51.33m, la Belén Bermejo, amb 50.49m al martell i el mateix Jose Javier Ortega al Pes, amb un tir de 16.46m. També el mundialista sub-20 Aaron Sola, que va competir en Disc absolut fent una bona marca de 49.23m i guanyant el concurs.

El podi del martell, amb l'ex del CAG Rafa Fernández
De la seva banda, la Laura Redondo va decidir no seguir competint en el Criterium després d'un primer llançament on va nota molèsties. 

Pel que fa als atletes del CAG, cal destacar que tots van acabar amb marques dignes. D'una banda, i malgrat no poder fer marca en la seva prova, l'Elisa Verdeguer va aconseguir el segon lloc del podi en Disc amb un llançament de 32.22m. A més, va fer marca personal en martell amb 32.41m.

Els atletes cadets van tenir les marques més importants. D'una banda, el Roger Morales, un dels llançadors més destacats d'aquest any, va fer marca al Pes amb un llançament de 12.09m. També el David Ferrer, el seu company de batalles, va aconseguir mmp amb 11.70m. El mateix David va saber acabar la temporada amb molt d'encert amb una marca personal en Disc, amb un llançament destacat de 33.58m

Un dels moments del llançament de javelina
Pel que fa al Pol González, l'atleta junior va acabar amb una marca de 29.43m al martell sub-20, prova que obria el Criterium a les 10h del matí. El Víctor Peso també va acabar la temporada amb el llançament del martell, la seva especialitat. L'Esther Salvador acabaria amb 11.36m la prova de Pes, acomiadant-se també de l'any on debutava a sub-18.

El Criterium va seguir l'horari previst i els atletes, de més de quinze clubs diferents, van sortit molt contents. En declaracions a la xarxa social twitter, l'atleta de l'Agrupa Andrea Alarcón va comentar que "els organitzadors i l'organització van ser perfectes, amb un gran ambient".

Aquesta feina va ser gràcies als voluntaris, els membres de la família del CAG que van ser capacos d'organitzar a la perfecció la competició i amb els que es podia confiar en cada moment.

Alguns dels voluntaris del CAG del passat dissabte
Cal donar les gràcies a l'Ajuntament de Gavà i al nostre patrocinador oficial, BAUHAUS, amb els que vam poder desenvolupar el Criterium sense cap mena de problemes.

BAUHAUS presents a tot arreu

Amb aquesta competició, i després de vuit fetes a la Bòbila, el CAG tanca la temporada a casa. Ara, només pendents dels atletes que puguin competir en les grans proves que falten durant l'estiu.

L'Enhorabona a tots els participants!


Resultats del Criterium de Llançaments, aquí


Fotografies del Criterium de Llançaments fetes per l'organització, aquí


RESULTATS DEL CAG AL CRITERIUM DE LLANÇAMENTS


PES FEM SUB-18 (3KG)

Final
1. Esther Salvador Martínez amb 11.36m

DISC FEM ABS (1KG)

Final
2. Elisa Verdeguer Momot amb 32.22m

PES MASC SUB-16 (4KG)

Final
1. Roger Morales Cubedo amb 12.09m
2. David Ferrer Zapater amb 11.70m

MARTELL FEM ABS (4KG)

Final
5. Elisa Verdeguer Momot amb 32.41m

DISC MASC SUB-16 (1KG)

Final
1.Roger Morales Cubedo amb 39.51m i 44.32m (Disc Extra)
2. David Ferrer Zapater amb 33.58m

MARTELL MASC SUB-16 (4KG)

Final
1. David Ferrer Zapater amb 25.61m

MARTELL MASC SUB-18 (5KG)

Final
1. Víctor Peso Keyer amb 53.30m

MARTELL MASC (6KG)

Final
2. Pol González Fernández amb 29.43m

Javelina MASC SUB-16 (600g)

Final
2. Roger Morales Cubedo amb 38.24m

No hay comentarios:

Publicar un comentario