19 jun. 2018

Cloenda de la Escola 2018

Ahir ho vam tornar a fer a les pistes exteriors del Jaqme March. Tots junts vam tornar a demostrar que el club és una gran família, com es va poder comprovar al Sopar de Cloenda de la temporada 2018 del Club Atletisme Gavà.


Agrair la complicitat necessària del departament d'esports de l'Ajuntament de Gavà i el seu personal, i sobretot, gràcies a la gent del club i de totes les famílies que van participar de la festa, van fer possible un moment entranyable i molt divertit.

Encara que sembli que no hi havia un guió previst, que com sempre es va complir al 90%, vam gaudir amb una petita dosi d'improvisació que té el directe, així tot era més emocionant (sobretot per a l'organització). Però com estem en família, no passa res!


La cosa va anar més o menys així!

- 20:30 Preparació de taules

- 21:10 Concurs de cuina amb presentació de viandes al Concurs de cuina
... amb projecció de fotos resum de la temporada.


- 21:15 Sopar en família amb música ambiental.


22:30 Inici de l'acte de reconeixement als atletes. On l’speaker oficial, el «Presi» pren la paraula.- Lliurament de diplomes als atletes. Cada entrenador va fer unes paraules i reconèixer l’esforç dels seus atletes durant la temporada. Som de llagrimeta fàcil.

i molts més!!!!

Discurs del Noe agraint la feina feta per tots.Discurs del Director tècnic. A la seva línia!
- Discurs final del presi. També hi ha moments pel reconeixement.
- Festa final amb música del DJ Youtube, amb animació afrocubana. Som-hi!- A Recollir!!!Agrair a l'Encarna la seva tasca diària incansable. Als col·laboradors Marc i Jordi, als tècnics, Toni, Sergi, Oscar, Orlenis, Laura, Maria, Cristina, Ivo, Paula, Irving, Pablo, Sonia, Carlos, Almudena, Elisa, Víctor, Irene, Ariadna i Claire i a tots els membres del club (atletes, pares, directius, familiars, etc.) per aquesta temporada i per participar en aquest acte. Segur que ens deixem algun, per això, gràcies a tots.


Agrair als membres del jurat del concurs, per la seva dolça tasca.

Fotos aquí

No hay comentarios:

Publicar un comentario