24 abr 2018

Magnífica Cursa Escolar a la Bòbila

El passat dissabte la Bóbila es va omplir de nens i nenes de les diferents escoles i entitats de la ciutat de Gavà que van participar en la tradicional 'Cursa Escolar', aquest any amb la participació de clubs destacats com el Gavà Triatló o l'Escola Eramprunyà, que juntament amb el CAG i d'altres escoles van cobrir una magnífica matinal d'atletisme a casa nostra.

La cursa dels Benjamins en el seu inici. Foto de Jordi Lacambra

La festa la van organitzar conjuntament el CEBLLOB i l'ajuntament de Gavà, que vol potenciar d'aquesta manera l'esport entre els més petits, per inculcar els valors de l'atletisme en aquest cas i que en un futur puguin formar part d'aquests clubs que destaquen dins del panorama català.

Pel que fa al CAG, les coses van anar força bé, aconseguint una trentena de premis entre les categories Minis i PreBenjamins, Benjamins, Alevins i Infantils, que van compartir premis amb els amics del Gavà Triatló.

No obstant, en una jornada tan marcada, volem destacar l'esperit de tots els nostres nois. A banda dels que van pujar a recollir un premi, tots van tenir el seu paper protagonista i van demostrar que l'escola del club gaudeix d'una bona salut.

Podi dels prebenjamins. Foto de Jordi Lacambra

Els encarregats d'obrir la cursa van ser els infantils. Els nens i nenes entrenats per l'Irving Motto i el Pablo Verdeguer van aconseguir cinc premis. El Guillem Caro i el Miquel Brullas van quedar segon i tercer respectivament en una cursa que va guanyar el Gavà Triatló. La Daniela Sánchez va quedar segona en categoria femenina.  No obstant, també van tenir dues victòries: l'Aina Couto i el Josep Cubedo van pujar a la zona més alta del podi.

Els alevins, essent el grup més multitudinari, també va obtenir bons reconeixements. Del 2008, va haver triplet de color groc: l'Adrià Anento, el Lauren Díez i el Julián Díez van pujar al podi. També triplet en el femení d'aquest any: la Júlia Hurtado, l'Agnés Benítez i l'Aina Jofre, que tants premis ens porten d'altres competicions, dissabte van poder guanyar a casa. De l'any 2007, l'Óscar Gavaldà i l'Ismael Boury van pujar al podi (segons i tercers, amb la victòria del Gavà Triatló). Pel que fa a les noies, l'Iciar Tomeo, la Julietta Geraud i la Laia Escoz es van endur els tres premis a repartir.

La Sara Montero arribant a la meta. Foto de Jordi Lacambra

En la categoria Benjamí, el Martí Marcos va aconseguir el primer lloc en una cursa molt igualada. A més, l'Hugo Cazenave quedaria tercer. La Clara Gil, en les nascudes al 2009, va pujar al més alt del podi. Per acabar, la Micaela Gelabert i la Noelia Palazón van pujar al podi del 2010, en la que seria una cursa també molt renyida.

En els PreBenjamins, van obtenir premi l'Albert Marcos i el Baruc Sánchez en masculí i la Martina Muñoz en femení. De l'any 2012, , l'Hugo Collado va guanyar la cursa, amb el Gianfrán Marini segon i el Nao Marolleau tercer. En l'àmbit femení la Sara Montero va aconseguir un meritori segon lloc en una gran cursa.

Només podem felicitar al grup de nois i noies que van lluitar per portar al club al lloc més alt. A més, també volem felicitar a les escoles i a les entitats de la ciutat de Gavà, que van fer un enorme treball