3 abr 2018

El CAG afronta amb ganes l'Aire Lliure 2018

Acabada la temporada de Pista Coberta, inaugurem l'Aire Lliure aquest proper cap de setmana. I ho fem amb dues grans cites: el Campionat Universitari a Catalunya i el campionat de Catalunya sub-20, on el CAG serà protagonista en nois i noies. Però la temporada és molt llarga i ens propers quatre mesos viurem moltes emocions. Aquí teniu un petit tastet.

El Jaume Escofet i el Miquel Doménech a la Reunió de Velocitat



Després del que hem viscut a PC, el cartell del CAG està pels núvols. Però encara volem més. Tenim moltes cites que ens poden fer gaudir d'allò més. I per començar, tenim dues cites importants. El dissabte 07, els nostres atletes representaran les seves Universitats al  campionat de Catalunya que es celebra a Les Basses (Lleida). El dia següent, encara amb la ressaca, els nostres sub-20 viatgen a l'estadi Serrahima de Barcelona per disputar el campionat de Catalunya, on els cadets, juvenils i juniors lluitaran per millorar la posició de l'any passat.

Com no, ràpidament arriba el Criterium de Clubs (la Lliga d'atletisme, com es sol conèixer). Aquest any, el CAG disputa la fase prèvia amb el FC BarcelonaCA San Just, CA Cornellà, CA Nou Barris i el CA Canaletes. La primera jornada es disputa a Cornellà (però està organitzada pel CA Sant Just) el dissabte 14 d'Abril a la tarda, mentre que la segona jornada organitzada pel CA Cornellà, es disputarà el 22 d'abril pel matí. La final es disputarà el dia 6 de Maig. 

L'Arnau Sala en la Reunió de Velocitat

El dia 14 d'abril comencen a Sant Celoni els controls sub-16-18-20, que serviran perquè els nostres atletes puguin aconseguir les mínimes o les marques pels campionats catalans i estatals. A més, el dia 5 de maig es disputa el campionat de Catalunya de relleus sub 18-20-23, on l'any passat el CAG va aconseguir dues medalles. 

Durant al maig tindrem el 13è meeting internacional Kern Parma amb el Gran Premi pels atletes discapacitats durant el 06 de Maig. El 26 de Maig es disputa un altre Meeting important, el Palafrugell- Costa Brava, de caire internacional. 

El 19 del 05 es disputen els campionats de Catalunya sub-10-12-14, encara amb lloc per designar. El dia 2 de Juny, també en pista per designar, es disputaran els campionats de Catalunya sub-18-20-23. El 23 de juny es disputarà el campionat cadet, previ accés en una jornada de classificacions.  Per acabar, el campionat absolut es disputarà (també en un lloc per designar, tot i que les últimes edicions van ser a Barcelona juntament amb el Meeting) el dia 1 de Juliol

El Víctor Peso i la Laura Redondo al Campionat de Catalunya

El Criterium Campmany comença el dia 30 de Maig. També és una data important perquè durant un mes i escaig els nostres atletes podran tenir l'opció de classificar-se pels campionats que venen durant el juny (sobretot els sèniors). L'últim Criterium serà l'11 de juliol.

El Campionat de relleus absolut aquest any serà a l'estadi Serrahima el 3 de juliol. 

Els campionats espanyols es disputaran de la  següent manera: el 23 de Juny el campionat junior a Múrcia i el juvenil a Gijón, el 29 de juny el campionat màster a Vitòria, el 30 de Juny el campionat cadet a Castelló, el 7 de Juliol el campionat promesa a Sòria i finalment el 21 de Juliol l'Absolut a Getafe. 

L'Emiliano en el llançament de Pes al Criterium

Per acabar, no podem oblidar les competicions que nosaltres organitzem. El 28 d'abril tenim el Gran Premi Fira dels Espàrrecs-Trofeu de Promoció, on els millors equips del Baix Llobregat i rodalies s'enfrontaran en una competició cara a cara. El 12 de maig tindrem un dels moments més esperats a la Bòbila: la disputa del campionat d'Espanya màster de Proves Combinades i 10.000 metres, que enguany organitzar el Club Atletisme Gavà amb suport de la RFEA. El 19 de Maig viurem la Milla Urbana de Gavà. El 16 de juny viurem la segona edició del Gran Premi de Velocitat 'Ciutat de Gavà', i el 7 de juliol el Critrerium de Llançaments

Estarem molt pendents de les evolucions dels nostres atletes, que esperem que siguin tan importants i profitoses com ho han estat en el primer tram de la temporada.

Molta sort a tots!













No hay comentarios:

Publicar un comentario