28 mar 2018

La Pista Coberta ens ha deixat bon sabor de boca

Ha acabat la Pista Coberta 2017-2018 i ho ha fet amb excel·lents resultats pels interessos del Club Atletisme Gavà. Enguany, el club ha aconseguit set medalles i gairebé cent marques personals, que el deixen en una situació capdavantera respecte a anys anteriors. La gran feina dels entrenadors i els atletes s'ha vist recompensada.

El grup cadet que va guanyar la medalla als relleus

Amb l'Europeu Màster han acabat totes les competicions de Pista Coberta pel CAG. Tot va començar al mes de desembre, amb la primera sèrie de controls, i ha acabat a finals de març, amb les bones posicions de l'Emiliano Moro (4rt al Pes) i el Jose Luís Gil. No obstant, fins a arribar aquí, hem tingut ni més ni menys que nou aparicions en campionats d'Espanya, que ens ha reportat un notable camp de visió del nostre club i els nostres colors per tot el territori espanyol.

Fins a set medalles hem pogut celebrar en campionats catalans o espanyols: Les dues (or i plata) que va aconseguir el Miquel Doménech als 800mll del campionat promesa i l'absolut català, les dues (or i primer lloc) de l'Emiliano Moro en el Pes M-70 en el campionat de Catalunya i d'Espanya, la medalla de plata de la Irene Clemente al campionat de Catalunya de Proves Combinades, la de la Inés Aguilera en el 300mll del campionat de Catalunya, i el mateix dia la de bronze en els relleus per part de la mateixa Inés, la Natàlia Grau, l'Emma Barragán i la Laia Mora. A més, l'Emma guanyaria medalla en el Trofeu Natàlia Amiel en la prova dels 600mll.

Els Infantils en el Campionat de Clubs
A més a més, cal destacar diverses actuacions en equips. El campionat de clubs infantil ens va deixar al grup masculí del CAG en una meritòria 10ena posició. A més, també van disputar el campionat de clubs sub-20 per primer cop en Pista Coberta, amb una 10ena posició en nois i 11ena en noies ben merescuda.

Amb tot, s'han superat també diversos rècords. El més destacat van ser els dos rècords que va superar la Irene Clemente, atleta cadet, en alçada i llargada. En la primera disciplina va aconseguir un salt d'1.60m i en la segona un de 5.25m. A més a més, la Maria Brullas va aconseguir el rècord absolut en 60mll tanques en el Campionat sub-20, aturant el cronòmetre als 9.77s. A més, la mateixa atleta va superar el rècord juvenil de combinades, amb 2.652 punts. A més, el Pablo Verdeguer va fer un nou rècord d'alçada absolut, saltant 1.86m. Per acabar, els llançadors també van tenir temps per fer dos rècords: El Víctor Peso en llançament de martell juvenil, amb 55.15m i el Roger Morales, en javelina cadet, amb 36.68m

Irene Clemente en el podi de les combinades

En l'apartat de debuts, el més sonat ha estat el de la Mar Cortés, que debutava en el món de l'atletisme i ho feia arribant fins a Ourense, on es celebrava el campionat junior, i aconseguint una marca final de 8.04s al campionat català, posant-la entre les tres millors del club. A més, bon debut del cadet Dani Martínez, que malgrat no poder encarar el final de temporada en PC, va fer un gran inici, col·locant la seva marca de 300m en una de les millors del club, amb 41.51s i un bon debut en el 60mll