20 mar 2018

Bons resultats al campionat cadet estatal

En la penúltima prova de l'any en Pista Coberta (l'última és l'Europeu màster que es disputa aquesta setmana a Madrid), el campionat cadet estatal a Sabadell ens va deixar a tres de les nostres atletes fent marques personals i algun rècord. S'ha de tenir en compte que arribaven amb la bateria en reserva, i encara i així van ser capaces de treure un bon resultat. La Inés Aguilera, la Irene Clemente i l'Emma Barragán ho van donar tot.

La Inés a la carrera dels 300mll. Foto de CA San Just

La primera en participar seria la Inés Aguilera. L'atleta del grup Cadet-Juvenil venia de guanyar la seva primera medalla en un campionat català cadet, la plata als 300mll, i encarava aquesta mateixa prova amb molta il·lusió. Malgrat tot, la sèrie es va desenvolupar a una gran velocitat, i tot i que va tenir opcions fins al final, es va quedar a semifinals amb un marca de 42.73s. No obstant, cal valorar la gran temporada de l'atleta en Pista Coberta, en el seu debut a la categoria.

Després seria el torn de la Irene Clemente. L'atleta del grup de Combinades va participar a la prova del pentatló, malgrat tenir mínima en dues més (Alçada i Llargada). La jornada, números en mà, la podem valorar molt positivament, malgrat l'ensopegada inicial: La Irene va caure a les tanques i no va sumar cap punt en la primera prova, fet que la va deixar molt endarrerida. Malgrat tot, l'esperit que va demostrar va ser imperial: En la prova següent va ser capaç de guanyar i aconseguir el rècord del club: 1.60m a alçada per fer-nos vibrar. També seria profitosa la marca de llargada, 5.17m, essent la segona millora de la seva vida. En el pes, el seu taló d'Aquil·les, la marca no va ser pas dolenta, però tenia les companyes massa lluny. En l'última prova, el 600mll, les forces van fallar. Amb tot, el resultat no pot ser pas dolent en una gran temporada de PC per a la Irene.

Al nostre twitter trobareu el salt d'1.60m, rècord del club absolut

Per acabar, el diumenge vam assistir a una nova marca personal d'una de les nostres atletes. L'Emma Barragán es quedava fregant els 3m a la perxa, en un magnífic concurs que la va deixar 11ena d'Espanya (amb un salt de 2.96m). Malgrat intentar saltar 3.06m, les forces no van donar, però el resultat era més que satisfactori, i l'objectiu es va complir. Ara l'Emma encararà Aire Lliure sabent que ha quedat a res del top-10, per tant ja sap quina és la meta per a final de temporada.

El salt de 2.96m de l'Emma

Tres atletes cadets que van tancar doncs la temporada de Pista Coberta 2018, molt profitosa per aquesta categoria en el CAG. Aire Lliure serà igual o millor!

Enhorabona a les tres i als seus entrenadors!