29 ene 2018

El CAG s'emporta diversos títols en el campionat de Marxa

Bona collita del CAG en el Campionat de Catalunya de promoció de Marxa que es va disputar a Barcelona i que organitzava el Club Atletisme KNLTS.

Les atletes amb la seva entrenadora

Les noies entrenades per la Maria Vasco van aconseguir el títol de campiones en categoria sub-12 (Alevins) i també en sub-14 (Infantils), essent les millors per davant d'equips com l'Agrupació de Catalunya, el CA Nou Barris o l'Avinent Manresa.

És un èxit per tot el bloc. El grup aleví va aconseguir col·locar a tres atletes entre les deu primeres, aconseguint 11 punts, mentre que l'Infantil en va col·locar a dues, tot i que dues més es van quedar a les portes. Finalment, aconseguirien 25 punts.

En l'aspecte individual també hi va haver pluja de medalles. La Lucía Morales va ser la millor atleta Aleví de totes les participants, entrant primera i aturant el cronòmetre en 11'23". També al podi va pujar la Carla Pérez, quedant tercera amb un temps d'11'38".

En categoria infantil, l'Erika Duro va fer-se amb la medalla de bronze individual en una cursa on les dues primeres es van escapar, però on l'Èrika va ser capaç d'aguantar la tercera plaça amb molt d'esforç, i arribant després de 15'56", establint un nou rècord del club en categoria infantil.

Les atletes alevines al podi

L'entrenadora i els pares de les atletes es van mostrar molt satisfets del comportament i l'esforç de les noies, que venien ja de dues competicions (a Barberà i a Viladecans) on havien aconseguit podis i ara, en una competició de pes, han mantingut el nivell. D'aquesta manera, es preparen pel que serà un dels esdeveniments dels propers mesos: el Gran Premi de Marxa 'Ciutat de Gavà'. No obstant, encara tenen un mes i mig de preparació.