29 ene 2018

El CAG aconsegueix una medalla d'or en el campionat-sub23

Aquest passat cap de setmana es va celebrar el campionat de Catalunya promesa (sub-23) en Pista Coberta. El Club Atletisme Gavà hi va assistir amb sis atletes, amb molt bons resultats per part de tots i amb diverses marques personals.

El Miquel Doménech al podi del 800mll

El millor resultat de tots va ser pel Miquel Doménech, que es va endur l'or en la final del 800mll. El Miquel va fer una marca de 1:59.58s, suficient per aconseguir un nou campionat promesa. La propera parada serà el campionat absolut la setmana que ve.

Un altre bon resultat a destacar va ser el del Jaume Escofet, del grup de velocitat, que va quedar 8è en la final del 400mll, després de fer la seva millor marca personal a les semifinals amb 50.77s. El Jaume encara tindrà una oportunitat per poder assolir la mínima per poder assistir al Campionat d'Espanya.

El Jaume Escofet a la prova dels 400mll. Foto de Maria Morató

També va ser el debut de l'Alexia Hartmann en el 1.500mll, amb una marca de 5:07.55s. L'atleta del CAG, amb llicència de les Illes Balears, no podia lluitar per les medalles, però malgrat tot va aconseguir un meritori 5è lloc.

En Alçada, el Pablo Verdeguer va respondre a una setmana de molta càrrega física amb un excel·lent resultat, superant el seu propi rècord i el del club, amb una marca de 1.86m.

L'Alexia Hartmann durant la final del 1.500mll

Pel que fa a les dues atletes del grup de velocitat, la Dieuna Latorre i la Maria Morató, ambdues van fer dues proves i al final es van mostrar satisfetes pel treball aconseguit. Era el primer campionat promesa on participaven i malgrat els nervis, la Dieuna va aconseguir marca personal al 200mll i la Maria es va quedar a tocar de la seva en el 60mll.

La Dieuna Latorre a la sortida dels 200mll. Foto de Maria Morató

El CAG va acabar la classificació de clubs en 12ena posició amb 18 punts d'un total de 39 equips.