11 dic 2017

Secció de Muntanya: Carnets Federatius FEEC 2018

Com cada desembre arriba el moment de renovar les «llicències de muntanya» per la nova temporada (de gener a desembre). Tant si us agrada córrer o competir per muntanya, com realitzar senderisme de forma habitual estar federat més que una opció és gairebé una necessitat.

clica per veure preus i modalitats

Com ja sabeu el Club Atletisme Gavà és member de ple dret de la FEEC (Federació d'Entitas Excursionistes de Catalunya) i per tant pot emetre les corresponents «CARNETS FEDERATIUS». Aquest any la FEEC presenta moltes alguna novetat.

No som una entitat de muntanya a l'ús, som una entitat esportiva i la nostra motivació és la competició, també la competició en muntanya. Si el que voleu és realitzar diferents activitats de muntanya amb regularitat hi ha altres entitats a Gavà que podran cobrir millor les vostres necessitats. Però si us agrada córrer per la muntanya, o ets soci del club i t'agrada realitzar esporàdicament activitats senderistes som el que necessites.


Aquestes llicències estan a l'abast de qualsevol atleta o soci al corrent de quota. Els preus i modalitats de llicència les podeu consultar en secretaria o en el tauler d'anuncis (secció de muntanya). Aquest any disposem també de la modalitat «Simpatitzant Muntanya», que per 80 € + el cost de la teva llicencia FEEC, pots gaudir de les avantatges de ser soci de la nostra entitat però sense dret a pistes i vestidors (samarreta de muntanya el primer any i revisió mèdica bianual.)


Recordem que per poder realitzar activitat de muntanya amb certes garanties (assegurances, rescat, etc.) com pel seu caràcter associatiu, estar federat és la millor opció.

Recorda que a Gavà hi han moltes opcions, com la Unió Muntanyenca Eramprunyà (UME), Associació Excursionista EXPI, Club Esp. Garraf Runners, o nosaltres.

Informa't, assegura't


No hay comentarios:

Publicar un comentario