23 dic 2017

El CAG celebra el Nadal

El Club Atletisme Gavà ha celebrat les seves particulars festes de Nadal, després de dues setmanes molt intenses amb competicions organitzades pel club i la ciutat, els atletes, pares, socis i simpatitzants han celebrat en dos dies l'arribada del Nadal en família.

Els benjamins cagant el Tió



Durant la tarda de dijous, els més petits van cagar el tió. Els Minis (juntament amb les seves entrenadores, la Irene Rovira i l'Ariadna Esteve i la Claire Goyard) i els Benjamins (amb l'Almudena Cayero, el Víctor Peso i l'Elisa Verdeguer) es van reunir a la sala polivalent per rebre tot tipus de regals del Tió de Nadal, que va rebre unes bones garrotades per part dels més petits (Aquí ho podeu veure). Tots ells van gaudir juntament amb els seus pares, que van poder veure els seus fills en primera fila, y participar després d'un berenar que els nostres voluntaris van preparar amb moltes ganes.

El divendres es va celebrar el berenar-sopar del club amb els atletes, entrenadors i simpatitzants de totes les categories. Allà mateix van poder ser testimonis dels reconeixements per part del CAG als millors atletes de la passada temporada, que van poder rebre les beques i els diplomes pertinents.

El Pablo Verdeguer amb el seu diploma

L'Elisa Verdeguer també va rebre el reconeixement


Així, el Manu Gómez, el Pablo Verdeguer, el Víctor Peso, l'Esther Salvadó, l'Emiliano Moro, el Bruno de León, el Miquel Doménech i l'Elisa Verdeguer van poder rebre els aplaudiments dels seus companys gràcies a una bona temporada passada.

L'Esther Salvadó i l'Emiliano amb els seus diplomes

El Miquel Doménech, un dels més destacats del moment


A més a més vam donar el premi de la rifa de Nadal, 'les restes del Tió', que va entregar una meravellosa panera.

El Víctor Peso també rebia el premi


D'aquesta manera, el CAG felicita les festes al centenar d'atletes que dia rere dia fan gran aquest club, ara mateix, situat al número 133 del rànquing espanyol, segons l'última classificació de la RFEA.

Enhorabona a tots i bon Nadal!


No hay comentarios:

Publicar un comentario