5 dic 2017

Conveni entre el CAG i el Gavà Triatló


El Club Atletisme Gavà ha arribat a un acord amb el Gavà Triatló, club atlètic amb seu a la Bòbila, per la cessió dels seus atletes en diverses competicions que el CAG pugui disputar al llarg de l'any.

El Bernat Peso firma el conveni amb el Manel Gutiérrez



L'acord, firmat pel nostre president, en Bernat Peso, amb el suport de la Junta, preveu un conveni de col·laboració del Gavà Triatló amb la nostra entitat. Això permetrà als atletes del seu club federar-se i poder competir amb la nostra samarreta, sempre i quan el CAG requereixi dels seus serveis i sempre amb el suport del club i del mateix atleta.

Amb aquesta mesura, el CAG vol ajudar als atletes del Gavà Triatló a competir en proves federades, sempre amb el beneplàcit del club d'origen, i a la vegada poder ajudar al nostre club a ser més grans i optar a més reconeixements dins de cada prova i categoria. D'aquesta manera podrem afrontar amb més garanties tot el calendari de competicions, com per exemple les diverses competicions de Cros a nivell territorial i estatal, i possibles competicions en pista.

Agrair el tracte amb el Gavà Triatló, un club veí i amic, i esperem que això ens ajudi de cara al futur.






No hay comentarios:

Publicar un comentario