27 nov 2017

Els resultats de la Jean Bouin

El passat diumenge es va celebrar la 94ena edició de la Jean Bouin Mundo Deportivo. La prova, celebrada a Barcelona i formada per 15 carreres de diferents categories, ha tingut la presència de tres dels grups del CAG: Els alevins, entrenats per la Sònia Fernández i el Carlos Pérez, el grup de Fons i el grup d'Opens, que han pogut participar gràcies a l'esforç i el sacrifici que dia rere dia demostren els més veterans del club.

El grup d'Opens al final de la cursa

Fins a 10.000 corredors han participat en les quatre carreres Open, masculina i femenina, i set dels nostres atletes han participat, obtenint bons temps i bones sensacions de cara al futur.
No obstant, cal destacar la bona feina del grup aleví (categoria sub-12) on vam tenir una guanyadora: la Júlia Hurtado va pujar al més alt del podi en la seva cursa amb un temps de 04:09, destacant al costat dels seus companys i companyes que també van fer un treball excel·lent, aconseguint el primer lloc en la classificació d'equips, sent el CAG el club amb millor puntuació final.

La Júlia Hurtado va guanyar la prova aleví

Com sempre, el grup Aleví va ajudar-se per obtenir bons resultats, a més d'una gran experiència que els servirà per créixer com a persones i com a futurs atletes.

Els entrenadors i tres de les atletes alevines

Enhorabona a tots els que hi van participar, en una cursa molt coneguda i que cada any aplega a més atletes disposats a gaudir dels carrers de Barcelona!