26 nov 2017

El Club Atletisme Gavà al CAR

Aquest cap de setmana s'ha fet la concentració de la federació catalana d'atletisme al CAR de Sant Cugat, on s'ha citat una sèrie d'atletes catalans destacats en la seva categoria i en cadascuna de les disciplines atlètiques.

Els entrenadors Sebastián Conesa i Álex Cristià van ser els encarregats d'ensenyar els diferents exercicis que es poden aplicar als sectors de la velocitat, les tanques o els salt amb perxa, a més de mostrar diferents vídeos on es podien veure grans atletes en plena competició.

La Maria Brullas i l'Emma Barragán, al CAR



El Club Atletisme Gavà va portar fins a 4 atletes en aquestes concentracions al llarg del cap de setmana. Ahir dissabte, el Manu Gómez Valladolid, juvenil del grup dels 'Sprinters', va formar part dels 25 atletes que van rebre una classe especial d'en Sebastián Conesa. A més, a la mateixa hora, l'Anna Doménech i el Martí Brullas, Infantils del grup de 'Perxa', també van entrenar al costat de l'Àlex Cristià a la pista coberta del CAR, on van poder aprendre nous conceptes que podran aplicar en els seus entrenaments a la Bòbila.

l'Anna Doménech i el Martí Brullas


Diumenge, i seguint amb el que es va mostrar el dia anterior, l'Emma Barragán, cadet del grup de velocitat i de perxa del CAG, també ha assistit a una de les classes especials al CAR. Acompanyada de la Maria Brullas, ha pogut gaudir de les instal·lacions del centre d'alt rendiment entre companys i companyes d'altres clubs, a més a més de participar en un entrenament molt acurat.



El Manu Gómez, amb els velocistes


Enhorabona als quatre atletes i també als seus entrenadors!


No hay comentarios:

Publicar un comentario