16 oct 2017

Els Open/Pares a la IV Marató del Priorat

La secció OPEN/PARES del club els agrada fer esport, les excursions, el bon menjar i el bon beure. I la IV Marató del Priorat té aquestes coses i molt més. S'ha fet un forat al calendari de la secció, i intentem no fallar mai. Ens agrada quedar bé.

Mira que guapus!
L'entorn i la comarca bé s'ho val, recordem que el seu paisatge opta a ser reconegut per la UNESCO com a Patrimoni de la Humanitat.


En Paco ha tingut algun problema amb la llei
Terra, vi, oli d'oliva, paisatge, història... i sobre tot bon humor. Tot això davant de l'edifici modernista de la Cooperativa de Falset-Marçà. Un luxe poder visitar les entranyes d'un lloc tan singular, l'organització no escatima en atencions.

Amb aquest «supporters» no podem fallar

Aquest any la marató i la mitja marató han sortit a la mateixa hora, les 9:30, i allí tenim presents en Paco, Miguel i Esteban amb Josep Maria, Cati i Claire com a suporters incondicionals.


La cursa de muntanya no és extremadament dura, amb uns 657 metres de desnivell positiu que transcorre pels termes municipals de Falset, Bellmunt del Priorat i Gratallops, amb camins, pistes i corriols, travessant vinyes i paisatges espectaculars.


Un cop vam sortir de Falset, ens vam dirigir cap al GR-174 que ens va portar a Bellmunt del Priorat, d'aquí es dirigiran a Gratallops pel camí antic travessant el riu Siurana per tornar cap a Falset pel camí antic de Falset a Gratallops passant pel celler de Mas Martinet.


Als punts d'avituallament són un espectacle, amb la col·laboració de cellers de la DO Montsant i DOQ Priorat, ens van oferir degustacions dels vins de la comarca, amb alguna vianda perquè no ens faci mal, amanit amb música en directe.


I a cada parada en van donar més atencions, i nosaltres vinga!!!!.


Una experiència 100% recomanable, on ens vam sentir com a casa, l'organització d'11 sobre 10, on van saber treure el suc d'un l'entorn privilegiat i aconseguir que els cellers s'impliquin en una experiència impressionant.



L'any vinent repetim, segur.

Fotos aquí
Resultats (per posar alguna cosa) aquí

MITJA MARATÓ
Esteban Barbancho amb 03:16:03
Francisco Ortega amb 03:16:04
Miguel Masip amb 03:16:04

©Runedia



1 comentario: