7 nov 2016

El Gavà a la Cursa de la Dona 2016

Avui el mal temps no ha frenat a la marea rosa, que a les 10.00 hores esperava la sortida en les Fonts de Montjuïc. Davant un recorregut de 7,8 quilòmetres de longitud que acabaria en l'Avinguda Rius i Taulet.


Unes 29.000 persones han participat en aquesta edició de la Cursa de la Dóna, 2.000 més que l'any passat i sense comptar els espontanis, amb l'objectiu de recaptar fons per a projectes dirigits per l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

Després de passar per València, Madrid, Vitòria, Gijón, La Corunya i Sevilla, ara li tocava el torn a Barcelona, l'última ciutat de la gira que fa la Cursa de la Dóna per tot el territori espanyol. I les nostres no l'hi anaven a perdre.

Gavà va estar molt ben representat, inclús vam trepitjar podi. Les Castillejo Sister, filles del «trainer» de la secció OPEN, van donar el do de pit com bones germanes que són. La Carla a les files del Gavà, juntament amb la seva germana Marta, ara al Berga i 4a de la general avui, va poder mirar la festa des de ben amunt com primeres classificades com a parella de germanes.


Felicitats Carla, Marta, Mati, Almudena, Claire, Cati...!!!

Fotos aquí
Resultats aquí




No hay comentarios:

Publicar un comentario