23 nov 2016

17 i 18 de desembre... Combinades de PC a la Bòbila!

No, no ens hem tornat boixos, el 17 i 18 de desembre a la Bòbila fem un Control de Proves Combinades per Pista Coberta.


Pista Coberta? Sí, però amb matisos. No és que hem posat sostre a la Bòbila, el que passa és que fem un control de proves combinades amb les proves pròpies de la pista coberta. (Ahhhhhhhh!!!!!)

El format de pista coberta i aire lliure són diferents, el «paquet» de proves i la puntuació. Recordem que ara mateix estem a tope al calendari de Cros (per cert, l'11/12/2016 fem el XVII Cros «Ciutat de Gavà», ja t'has apuntat de voluntari?) i ja s'ensuma la Pista Coberta.

Per poder participar al Campionat de Catalunya de Pista Coberta s'ha de fer un control previ i acreditar una marca de punts, des de fa dos anys ens vam animar a fer una competició d'aquest estil a la Bòbila, ja que tan sols es feien a Tarragona o a Palafrugell. Recordem que són competicions a doble jornada, i és un pal desplaçar-se tan lluny.

La competició de la Bòbila estarà oberta des de la categoria Infantil fins a Veterà. I també hem sol·licitat a la federació control de temps per cronometratge elèctric les dues jornades, suggeriment que ens heu anat fent aquests anys, i la dedicació dels atletes es mereix l'esforç econòmic.

A més a més, si voleu venir a competir sempre teniu l'opció de no desplaçar-vos entre jornades i descansar molt a prop de les pistes, (requereix vehicle privat o l'ús del transport públic). Us hem preparat una oferta hotelera que pot ser molt interessant.

clica per més informació

Qualsevol consulta podeu contactar amb competicio@clubatletismegava.com

Serà una jornada espectacular, passeu a veure-la...

com sempre les portes seran obertes!