1 jul 2016

Miquel Domenech bronze al Campionat de Catalunya Absolut

Els passats 29 i 30 de juny s'han disputat el Campionat de Catalunya Absolut d'Atletisme i dijous 30 conjuntament el Míting Internacional d'Atletisme Ciutat de Barcelona a l'Estadi de Serrahima de Barcelona i on teníem a un atleta, encara Junior, al 400 i al 800, en Miquel Domenech.


En Miquel ja ve demostrant un gran estat de forma i va participar dimecres al 400 per acabar de perfilar la seva velocitat de cara al campionat d'Espanya del proper cap de setmana. Ja venia avisant que venia ràpid, i si la passada setmana va trencar el rècord del club absolut del 400, dimecres el va tornar a trencar, classificant-se per la final de dijous. Però la seva prova és el 800, i allí s'ho va jugar tot en unes sèries una mica mal repartides, ja que coincidia amb el Meeting Internacional Ciutat de Barcelona, i on en Miquel va quedar 1r de la 3a sèrie amb uns 200 metres finals estratosfèrics i queden com a 3a millor marca i assolin per tant la medalla de bronze absoluta.

Gran resultat de l'atleta del Gavà i del seu entrenador que arriben en estat òptim per assaltar el nacional d'aquest cap de setmana a Castelló.


Resultats aquí

400 METRES LLISOS MASCULINS
-Semifinal 1
5 Miquel Domenech Villoldo amb 50.22 q

800 METRES LLISOS MASCULINS
-Final C
1 Miquel Domenech Villoldo amb 1:55.46 BRONZE


2 comentarios: