18 jul 2016

Fi de festa dels Open a Mitja Marató per Relleus 2016

Com és tradicional al juliol toca fi de festa dels OPEN amb l'autoinfligida tradició de participar en una marató per relleus. Aquest any per problemes d'agenda van canviar el ja tradicional i emblemàtic aparador de la Marató de Santes Creus per la Mitja Marató per relleus de Mataró. Escenari diferent, mateix ambient, la idea és passar-ho bé, fer festa i desitjar-se un bon estiu i refer les forces de cara a l'any vinent.


Però això el millor és que ens ho expliquin de primera mà, i per això en Josep Franco ha fet l'esforç (que agraïm) de junta 4 lletres. Ell en sap i més amb la memòria fresca. Bé, sap arreplegar tres amb bon criteri i la quarta per inspiració «Franquil», però aquest polsim d'enginy és el que ens agrada.

Felicitats a tots.

Fotos aquí
Resultats aquí


MITJA MARATÓ PER RELLEUS DE MATARÓ
by Josep J. Franco Monill

Enguany, a proposta de l’equip OPEN i de participació oberta (OPEN) a tothom que vulgui, com és habitual, hem tancat la temporada amb una cursa per relleus, per fer equip, per facilitar a qui ha entrenat o no, per als nostres esportistes del club o potser pels que voldrien ser-ho en breu i per a tots i totes que ens han volgut acompanyar en aquesta diada.


La tradició era Santes Creus, però aquesta temporada hem optat per obrir una nova via, a veure com sortia, la Mitja Marató per relleus de Mataró.

El plantejament és pràcticament calcat, però amb la meitat de distància, meitat de participants per equip, tres, i tots fan la mateixa distància, 7km.

El nostre club ha aportat 3 equips i 1/3, ja que dels 5 que veníem de Gavà 2 son de la família Franco/Garcia/Arroyo/Palasí.


Els 15 atletes puntualment estàvem a la sortida, i, com és també habitual, l’ambient el posem nosaltres, es nota i molt quan passa un atleta amb la samarreta del C.A.Gavà, i tant !!!!


Tot va bé, la cursa s’inicia amb Juan Pedro, Paco Villanueva, Marc Masip, Maria i Pau Franco, tothom fa les seves 6 voltes al circuit i passa el relleu als companys corresponents, Domingo, Miquel, Josep Maria, Clara, i Javi Palasí, que també fan les seves voltes amb energia i esperit atlètic. Els tercers relleus, Jesús, Pierre i Félix, prenen el seu torn sense novetat, però en Josep i en Lluis Arroyo, per passar a la història com els rellevistes insígnia, arriben 5’ tard al relleu !!!! tota la responsabilitat és del Josep Franco, organitzador d’elit i figura mundial en fer les coses a lo «Pepe Gotera i Otilio», ridícul propi del gran dels Franco i motiu de riota i escarni, ben merescut i treballat, d’aquí al final de la història del nostre club...


Sigui com sigui, tots arribem bé, animats, alegres, sencers, contents i amb ganes de prendre el bocata i la beguda que ens ofereix l’organització.

Com que no en tenim prou, i tal com s’havia planificat, els atletes i acompanyants (Claire, Belen, Celine, Almudena i Espe) anem a la platja per fer un sopar fred amb bany de mar. Un luxe, en Félix ens porta a un racó del Maresme privilegiat, amb música ambient, un mar Mediterrani com una bassa d’oli, una brisa marina que fa les delícies de tothom, i compartim pizzes, patates, cervesetes, refrescos, síndria, galetes, empanada, formatge de la Mancha, olives.... i el millor de tot, conversa, acudits i la companyia agradable dels que tot xerrant fem de les coses petites grans esdeveniments, un luxe, UN LUXE !!!!!


Així acabem aquesta temporada 15-16, una temporada diferent, sense el nostre incombustible José Luis, amb el grup OPEN en renovació, però amb l’esperit intacte, amb ganes de fer coses per nosaltres i pels altres, esperant la primera gran cita de la propera temporada 16-17, l’Stage de Banyoles, on esperem revitalitzar el nostre equip OPEN.


Moltes gràcies per fer que aquest projecte esportiu-social, que és el grup OPEN, sigui una realitat, activitats com aquesta d’avui, dissabte 16 de juliol de 2016, fan que tot, tot, valgui la pena.

SALUT I ATLETISME i molt bon estiu a tothom !!!!!!!!


Resultats:
-C.A.Gavà 1 amb 1:29:59
by Marc, Domingo, Pierre

-C.A.Gavà 2 amb 1:44:44
by Paco, Miquel, Jesús

-C.A.Gavà 4 amb 1:46:23
by Maria, Clara, Josep

-C.A. Gavà 5 amb 1:46:7
by Pau, Javi, Lluis

-C.A. Gavà 3 amb 1:47:52
by Juan Pedro, Josep Maria, Félix

No hay comentarios:

Publicar un comentario