10 jun 2016

«Soci+», continua creixent

A finals d'abril us vam presentar «Soci+, Tria Gavà», una iniciativa del Club Atletisme Gavà per donar valor «afegit, un «plus», al fet de ser soci de la nostra entitat». Som conscients de l'esforç de la ciutat que ens acull i ens dóna nom, i volem retornar, encara que sigui una mica, aquest esforç.

clica per accedir al portal

La llista de comerços no para de creixa, i esperem poder fer una campanya d'estiu i donar a conèixer el nostre programa a més i més comerços, estem segurs que la nostra família no pararà de creixa.

No deixis de fer servir el teu carnet, si l'aprofites, pot treure fum!


Nous comerços col·laboradors?




I molts més!!!!

clica per accedir al portal



Identifica el comerç col·laborador
Podreu trobar e identificar tots els comerços adherits a la promoció que us faran petits descomptes i serveis addicionals per la simple raó de ser socis del Club Atletisme Gavà.

Comerç amb el distintiu col·laborador a la porta

Coneixeu un comerç interessat?
Els comerços col·laboradors compten amb un identificatiu que enganxar a la porta dels seus establiments per poder ser identificats com a membres de la promoció. Encara que no el tinguin visible pregunteu, pot ser no estan afiliats i estan interessats a afegir-se. Convideu-los a contactar amb nosaltres.




Recorda identifica-te com soci del club?
Ara tots teniu un carnet que us acredita com a socis de l'entitat. Aquesta eina que ens mancava, us permetrà identificar-vos tant a l'accés de la instal·lació de la Bòbila (si us ho requereix el personal de control d'accés) com als comerços col·laboradors adherits al programa si creu imprescindible que us acrediteu.
Si encara no el teniu, passeu per secretaria
o pregunteu al vostre monitor/entrenador

Com funciona el portal?
Els comerços col·laboradors estan classificats per zona i temàtica, us donarem una informació bàsica, i alguns tenen un descompte addicional descarregable. És un portal viu i anirem afegien a mesura que es vagin sumant.



Els comerços estan classificats per:
  • «Tipus de comerç»: Alimentació, Esports, Estètica, Llar i decoració, Moda i complements, Òptica, Restauració, etc.,
  • «Busco a la zona...»: Centre, de Can Serra, de Les Bòbiles, etc.
Així sempre ho podràs trobar el que necessites i on ho necessitis. Ara mateix tot el gruix està al centre, però esperem ampliar ben aviat.

També teniu l'opció «on compro avui!» (a dalt a la dreta), una divertida ruleta russa que un mostrarà un comerç a l'atzar, podreu descobrir comerços que potser no coneixeu. Gaudiu-la!



Amb ganes de què aquesta nova iniciativa un ajudi a estimar més la ciutat, a viure-la i a donar aquell «plus» pel fet de fer atletisme a Gavà i a la nostra entitat, que som tots.




No hay comentarios:

Publicar un comentario