8 abr 2016

Nou registre Històric per marques

El passat 1 d'abril va aparèixer per art de màgia un nou apartat a la secció a «Rècords del club». En aquesta primera versió (1.0) podreu veure un rànquing històric de les millors marques assolides pels atletes del club durant la seva història. No estan totes les especialitats, però «estamos en ello».

HISTÒRIC PER MARQUES**
Hem d'agrair la tasca del nostre atleta i company Jordi Lacambra que ha fet una gran tasca de busseig a 30 anys d'història del club. És una feina que no està acabada, un punt de sortida, però que volem compartir amb tots vosaltres. Esperem que entre tots la puguem completar.

Gràcies Jordi!!!

2 comentarios:

  1. Aquesta és una feina molt interessant per qualsevol club a la vegada que molt el·laborada per part de qui ho ha realitzat. Moltes gràcies, Jordi i FELICITATS PER LA INICIATIVA. Ara toca seguint donant-li vida.

    ResponderEliminar
  2. Ha estat tot un plaer. He gaudit molt fent la cerca de les marques. Òbviament, espero que entre tots puguem completar-ho, perquè segur que falten marques més antigues (apart de proves). Així, poc a poc, el club també creix en aquest àmbit!

    ResponderEliminar