10 mar 2016

El futur de la secció de muntanya pica a la porta!!!

«Se'ns en va de les mans», això deuen pensar els de la UME Gavà amb l'edició d'aquest any de la cursa de raquetes que organitzen cada any a Estació d'esquí Guils Fontanera.

En pocs anys, han passat de fer una prova del Circuit Català de Raquetes (modalitat caminada),  a una prova de la Copa Catalana de Raquetes (modalitat cursa) pel 2015, i finalment un Open Internacional Europeu de Raquetes de Neu amb representació d'esportistes internacionals per aquest 2016. Aquest de la UME Gavà quan s'hi posen s'hi posen, i es nota que amb més de 50 anys hi ha forces per això i més. Un luxe de veïns.

Al podi, d'esquerra a dreta, Ana, Laia i Núria
(sí, sí, amb «gorru» i anorac canvien molt!!!!)

I resulta que tres atletes de l'escola del club van participar, a la categoria Promoció Infantil - Alevins (de 8 a 16 anys). El recorregut transitava per camins i corriols coberts de neu enmig del bosc de l'estació de Guils Fontanera. Amb una distància d'uns 5 km, amb un desnivell 150 metres aproximadament s'ho van ventilar en poc més de 40 minuts i es van plantar a l'arribada acaparant el podi. Laia Campmany en primera posició, Ana Domènech en segona, i la seva germana Núria Domènech en tercera posició.

Tot i que van participar com a federades d'UME, es van engrescar a participar per primera vegada en la modalitat Cursa. La feina en els entrenaments al nostre club van tenir el seu resultat sobre la neu.