19 dic. 2015

El Nadal ja arriba!

El 2015 ha estat un bon any per al Club Atletisme Gavà, tant en l'àmbit social com a l'esportiu. I per a aquestes dates assenyalades, com és ja tradició al nostre club ens reunim al voltant d'una taula per desitjar-nos un feliç nadal i celebrar en família, la família esportiva almenys, el començament d'aquestes dates tan assenyalades.

La sala polivalent es va tornar a quedar petita.

Si mirem enrere, ha estat un any de molta activitat, moltes competicions organitzades pel club, com el 3r Trofeu Promoció del Baix Llobregat3r Meeting de Veterans «Ciutat de Gavà», recent XVI Cros «Ciutat de Gavà», la novetat de 2015 Criterium de Llançaments «Ciutat de Gavà» i del  altres competicions federatives destacades, com els Campionat de Catalunya Veteransprèvia Campionat de Catalunya Cadet i diversos controls organitzats per la nostra entitat que ens han fet sentir molt orgullosos de tots vosaltres. I per sobre de tot ens ho hem passat molt bé.

Bon ambient, estem en família.

Però del que més ens sentim orgullosos són dels nostres atletes, alguns d'ells, que pel seu mèrit esportiu destaquen per sobre de la mitjana i que els socis del club volen premiar amb una de les beques esportiva que el club contempla, amb la intenció que ens segueixin donant satisfaccions un altre any més i que ens ajudin a aconseguir noves fites i contagiïn als altres i aconseguir que el nivell del grup sigui tan excepcional esportivament com ja ho és humanament. Estem segurs que així ho faran.

Quatre del cinc becats, Miquel, Víctor, Sergio i Emiliano.
Falta la Ariadna, caxisss! 

També vam tenir un moment per fer l’homenatge a atletes alguns destacats de l'escola, que gràcies a INTERSPORT QUINZE van tenir un petit obsequi en forma de val regal per les seves botigues. Aquests atletes són Inés Aguilera, Esther Salvador i Roger Morales.

Inés i Roger amb el diploma i l'obsequi d'Intersport Quinze.
Falta la Esther, però ja l'agafem ja!!!
També és moment per recordar els que durant l'any han estat al "dique seco", lesions de llarga durada que no els fa defallir amb el seu esforç per tornar a competir. O aquells que, encara que no acaben de sortir les marques, continuen i continuen entrenant, més fort, i sempre amb un somriure. Són molts, però sempre s'ha de ressaltar a algun. Felicitats a tots.

Noa, que segueix amb la seva llarga recuperació.
Noelia, tot un exemple que no s'ha de defallir mai.

Ens reafirmem, el 2015 ha estat un bon any. Però això no ens relaxa per afrontar aquesta nova temporada que acabem d'encetar amb il·lusió i decisió que mereix. Des del club continuem treballant en algunes novetats de cara a l'any vinent i per consolidar el ja aconseguit.

Entre tots ens menjarem el 2016 amb totes les conseqüències!

P.D.: Dimarts hem de cagar el Tió amb els més petits, el tenim ja a petar!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario