15 oct 2015

INFO: 15 de novembre, Castelldefels corre contra la fam al món.

Els nostres amics de la Fundació Comparte organitza el pròxim 15 de Novembre a las 10.00h al Parc de la muntanyeta de Castelldefels, la II edició de la «Castelldefels Running», un repte de 10 Kms solidaris, corrent o caminant, amb un objectiu comú; ajudar a combatre la fam al món.



L'any passat aquesta cursa va estar dedicada al projecte «Malaria 40» (40€ es el preu simbólic que costa el tractament contra la malaria per infant a Madagascar), amb gran l'èxit de participació, on més de 4.000 persones es van donar cita en aquest esdeveniment solidari al Parc de la Muntanyeta.


La Castelldefels Running 2015, vol constituir-se com la cursa solidària de la ciutat de Castelldefels, en col·laboració amb l'Ajuntament de Castelldefels, el Consell Esportiu del Baix Llobregat i l'escola de Cross Infantil Rock & Run.

A més d'una cursa de muntanya és tota una festa solidària de l'esport en família i de poder gaudir de l'entorn privilegiat que envolta la ciutat de Castelldefels. L'objectiu aquest any, és recaptar el màxim de fons per enviar a unes de les poblacions que més està patint la fam i la desnutrició, San Miguel de Tucuman-Argentina.


A l'Argentina, país considerat el graner del món, gairebé la meitat de la població de Tucumán viu en la indigència, i al voltant de 22.000 nens, a San Miguel de Tucumán viuen en la pobresa més extrema, mentre governs i institucions del país els donen l'esquena, abandonats a la seva sort i absoluta indefensió.

La fundació Comparte, que treballa des de fa 16 anys a les zones més pobres de Llatinoamèrica, millorant la qualitat de vida de milers de nens, destinarà el 100% dels fons d'aquesta cursa a donar suport nutricional a 250 nens de la seva contrapart local, l'Associació "Créixer Junts".

UN ESDEVENIMENT DIRIGIT A TOTS ELS PÚBLICS. Al gran runner que lluitaràs pel teu temps, al qual el repte serà arribar, o aquells que vulguin participar d'aquest gran repte solidari en família, fer esport i gaudir d'un entorn natural privilegiat.

La carrera té un recorregut de 10 km que combina asfalt i muntanya. Serà el pròxim 15 de novembre de 10:00 a 14:00 h en el Parc de la Muntanyeta de Castelldefels (Barcelona). Segurament, la millor ruta de Castelldefels 10 km 100% solidaris.

A més, aquest any comptarà amb Cross Infantil, dirigit a nens de 6 – 14 anys, que tindra lloc en el primer tram de la sortida. Serà un recorregut d'aproximadament entre 1 km – 3,5 km, segons les diferents categories.



Inscriu-te a aquesta gran festa esportiva, solidaria i popular. Hi haurà tallers infantils, jocs infantils, servei de begudes i menjars, actuacions a l'escenari i música durant tota la jornada.

Reglament i Inscriptions: www.runningcomparte.org

Dia: 15/11/2015
Sortida i Arribada: Parc de la Muntanyeta de Castelldefels.
(C/ Dr. Fleming cantonada amb Av. Lluís Companys).
Hora sortida: 10:00h
Distancia: 10 km
Temps màxim: fins a les 13:00h (3 hores)

  • Servei guarda-roba, dutxes i vestuari en Pista Poliesportiva Municipal de Ca Roca (C/ Dr. Trueta, 64, Castelldefels).
  • Servei de Massatge per a corredors.


Inscripció solidària: 14€ inclou: inscripció, samarreta tècnica, borsa del corredor, líquid i sòlid lleuger en avituallament en km 5, zona de «La Cabana» i a l'arribada, tiquet per a entrepà i beguda en el bar, servei de massatgista, premis i sorteigs per tots.

Inscripcions obertes fins al dilluns 9 de novembre.
Els nens nascuts en el 2001 i posteriors no paguen inscripció (veure reglament a www.runningcomparte.org)

Recollida de dorsal i samarreta tècnica:
Oficina Sanitas, Av. De la Constitució 106, Castelldefels
De 9:30 a 14 i de 16 a 19:00 horas, dijous 12 a divendres 13 de novembre, i dissabte 14 fins a les 14:00, a excepció dels que s'hagin inscrit posterior al 9 de novembre que només podran recollir el divendres a partir de les 16 h, dissabte fins a les 14.00 i molt excepcionalment, amb causa justificada, el dia 15 al lloc de la cursa fins a les 09.30.

Es regalarà una samarreta tècnica a les categories juvenil, sènior i màster als inscrits abans del 29 d'octubre, després d'aquest dia no es garanteix el lliurament de la samarreta a la inscripció.




No hay comentarios:

Publicar un comentario