25 sept 2015

I que fem amb això?

La pàgina web del club és, amb els nostres perfils a xarxes socials com Facebook o twitter, la forma més directa que tenim per connectar amb els nostres socis. Intentem publicar totes les notícies que generen els nostres atletes, els nostres grups, els nostres equips, i qualsevol altra informació que afecti el dia a dia del club. És molta i variada, però...



...hi ha vegades que arriben al club informacions d'institucions, establiments o entitats amigues que poden ser interessants per a alguns de vosaltres. Que fem en aquests casos? Moltes vegades ens crea el dubte moral que fer (sobre tot si son comercials), però si ho considerem interessant intentem comunicar-ho de la manera més imparcial que sabem, encara que alguna vegada fem propi el missatge per la seva implicació social, com l'Agenda Violeta. Evidentment de forma desinteressada i amb la sana intenció que si esteu interessats ho aprofiteu.

Al club arriba informació per a beques, exposicions, cursos, campanyes i esdeveniments esportius solidaris, però també com a esdeveniments promocionals i descomptes del teixit comercial de Gavà. Intentarem, si ens arriba la informació tenir-vos informats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario