7 ago 2015

Quatre especialitats per aquest 2015-2016

Aquest any tornem a desdoblar els grups d'entrenament específic. Cada especialitat demana unes rutines d'entrenament molt acurades i cada atleta un programa més concret.



Aquests grups estan oberts a atletes de categoria Cadet fins a Veterà, amb coneixements de la tècnica de l'especialitat en qüestió que li permeti seguir el pla d'entrenament establert per l'entrenador.

Els dies marcats pels grups son dilluns, dimecres i divendres. Segons les necessitats de la temporada i el pla d'acció els 3 dies poden convertir-se en 4 o 5, segons les rutines i necessitats  establertes per l'entrenador.

L'horari principal per entrenar a la Bòbila és de 18.00 a 20.00, però cada grup pot ajustar-se a les dinàmiques més convenients (espai, seguretat, rutines llargues, compatibilitat horària, etc.) entre les 18:00 i les 21:00 hores. Consulteu.

Podeu contactar amb el club o amb l'entrenador corresponent, però us recomanem que pel primer contacte ho feu al mail del club:


(Estem en temps de vacances però estem. Potser triguem una mica més del que ens agrada a respondre. Moltes gràcies per la comprensió.)

Grup de Velocitat i tanques
-Entrenador: Horlenis Precilien Ferrer
(velocitat@clubatletismegava.com)

Grup de Fons, obstacles i marxa
-Entrenador: Sergi Sierra Navarro
(fons@clubatletismegava.com)

Grup de Llançament i combinades
-Entrenador: Óscar Sanchez-Noriega
(lanzamientos@clubatletismegava.com)

Grup de Salts (NOVETAT 2015-2016)
-Entrenador: David Joan Rovira
(salts@clubatletismegava.com)

Us esperem al setembre!!!





No hay comentarios:

Publicar un comentario