2 ago 2015

Gràcies Sergi!

Ara fa 2 setmanes en vas comunicar personalment que no et veies amb cor de continuar al capdavant d'una secretaria tècnica que t’absorbia molt de temps i energies, el teu nivell d’autoexigència personal t’impedien gaudir d’una experiència que hauria de ser enriquidora per tu i els que t’envolten al club. Volies fer un pas endavant i focalitzar la nova temporada amb nous objectius.

Personalment aquesta decisió em va trasbalsar una mica, però inconscientment no era inesperada. Han sigut 4 anys de col·laboració estreta, han sigut 4 anys de projectes d'estiu i molta feina en comú, han sigut 4 anys que temporada rere temporada han desgastat aquella una il·lusió que tant t'ha caracteritzat. Jo ja notava que no estaves gaudint, i això és el que jo portava pitjor. T'hem ajudat en el que hem pogut, però la teva honradesa i la teva autoexigència personal no et permeten afrontar una nova temporada amb garanties.


Sempre hem tingut una relació franca i oberta, i aquesta vegada no ha sigut d’una altra manera. Agrair-te l’esforç i dedicació que fins al últim dia has demostrat pel club, més enllà del deure, i que ha facilitat una transició tranquil·la, planificant la nova temporada juntament amb la junta. Per sort, ens felicitem de la teva decisió de poder continuar gaudint de la teva experiència des de la secció de fons, una de les teves passions, acabant de construint un grup de futur i ple d’èxits pel nostre club.

Junts hem remodelat novament l'estructura del club, hem fet canvis per la nova temporada 2015-2016 que esperem sigui un nou punt d'inflexió i continuem fent un nou pas del club de futur que tots volem. Ja saps la filosofia del club, a poc a poc, però amb pas ferm. Enrere queda la feina feta, valorar el club que vam trobar i el que és ara. I tan sols queda felicitar-te, molt bona feina.

La nova realitat demana una estructura diferent, més raonada, i estructurada i on la junta ha de prendre més partit, i això ho estem fent.

Des d'aquí donar-te les gràcies i aprofitar per dir-te, benvingut de nou!

Bernat Peso
President del Club Atletisme Gavà

1 comentario:

  1. No tinc més que paraules d'agraïment pel club i per tots aquells que m'heu ajudat i col·laborat amb mi i amb el club durant tot aquest temps. Ha estat un període gratificant i ple d'experiències que m'han fet créixer, tant a nivell personal com professional.

    Han estat 5 anys de director tècnic on sempre he mirat per l'interès del club i de la gent que l'integra, amb més o menys encert, però ningú podrà dir que no ha estat amb un implicació complerta cap el conjunt de gent que l'en formen part.

    M’ha costat prendre aquesta decisió i no per això ha estat més que reflexionada però crec que finalment faig el que més necessito: descarregar-me de les responsabilitats de la direcció tècnica, i poder dedicar-m’hi a l’entrenament. I m’heu donat l’oportunitat de poder-ho seguir fent.

    A partir del setembre ens seguirem trobant per les pistes amb rols nous i amb més il·lusió que mai.

    Gràcies Bernat per les teves paraules i que passeu tots un bon estiu.

    Sergi Sierra

    ResponderEliminar